Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Anglia a Niemcy co lepsze czy Anglia przebija kazdy kraj

Polecane posty

Gość gość

Ciagle o uk jak tam kolorowo czy Anglia przebija każdy kraj? Faktycznie tam tak cud malina? Koleżanka mi zaproponowala wyjazd do uk za to maz chce do niemiec do brata i nie wiem.

Gość gość
Polecałbym jednak niemcy jest to naród uporządkowany i szanujący własną rasę w niemczech niema murzynów i arabów ponieważ niemcy słyną z wyższości własnej rasy i nie bratają się z pod ludźmi jak Ukowie.do anglii bym nie jechał bo to gnój ale niemcy trzeba lubić jeśli pasjonujesz się historią to kraj idealny dla ciebie.

Gość gość
Wybralabym zdecydowanie Niemcy

Gość gość
Zle widzisz czy czytać nie umiesz ? Nie ma tu żadnych tematów o tym, ze w UK jest super, każdy raczej pisze, ze jest źle

Gość gość
To jak jest w Niemczech? Też jestem ciekawa. Gdyby w Uk było źle to by tyle ludzi tam nie jechało. Moja siostra nie narzeka. Oboje pracują i zarabiają po ok 900-1000 f(razem ok 2000). Mieszkają w Derby. Moje pytanie jak autorki.

Gość gość
o tak bo pięniadze sa najważniejsze materialiści zasrani udławcie się tymi funtami.ja wybrałbym Niemcy z tego powodu że 1.Szanują swoją rasę i dbają o jej czystość 2.Są porządni i poukładani 3.też zarobki mają całkiem całkiem 4.Blisko do polski 5. no i klimaty podobne jak u nas. A Anglia to gnój chamstwo materializm wyzysk i pieprzony UK zasrany. wogóle porównywanie Niemiec z anglią zwaną UKiem jest nie na miejscu nawet wstyd to dziadostwo porównywać z Ukrainą bo wychodzi że na ukrainie lepiej. przecież to wstyd by ludzie w anglii żyli w takich warunkach w domach z xix wieku. które juz dawno powinny być zburzone i nie piszę tu o jakiś zabytkach tylko śmierdzących familokach z grzybem na ścianie jakich pełno w anglii. kolejna rzecz, dziadowskie domki bliźniaki prawdopodobnie lata 30 też nieotynkowane nie pomalowane goła cegła która wygląda staro no i dziadowsko. brak kwiatów ozbów w ogródku tylko same chwasty.nawet ukraińcy tak nie mieszkaja angla a niemcy to niebo a ziemia. cóż anglie można jedynie porównać z patologicznymi osiedlami familoków na górnym śląsku. mówie jak jest,

Gość gość
w uk jest ok,tą wyżej żal w dupę ściska

Gość gość
dlaczego ma cos sciskac ? ma blisko do Polski, samochodem 2 godzinki, czystosc, porzadek i ciapactwo siedzi cicho.