Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfdgf

ortodonta lublin

Polecane posty

Gość dfdfdgf

czy ktos moglby polecic dobrego ortodonte w lublinie, ktory stosuje clear aligner? i w jakich cenach?

Gość gość
A co to w ogóle jest ten cler aligner?

Gość gość
Nie musi byc w konkretnym mieście, można zamówić przez sieć. W ogóle jak można nie wiedzieć, co to jest?! Tu masz opis www.clearaligner.pro .A w Lublinie możesz zrobić tylko wyciski i RTG, potem wysłać pocztą, żeby dostać nakładki.

Gość gość
Dawno temu, jeszcze za dzieciaka miałem zakładany aparat ortodontyczny w gabinecie dentystycznym New Dent www.new-dent.pl . Wszystko było wykonane niezwykle profesjonalnie i z pełną starannością, a moja wada zgryzu została w pełni wyleczona. Jednakże, czasy się zmieniają a technologia idzie do przodu. Na Twoim miejscu nawiązałabym z nimi kontakt, może już stosują clear aligner ?

Gość gość
Ja miałam zakładany aparat w Dentalu na ulicy Lwowskiej 6. Tam też skorzystałam z masy zabiegów ortodontycznych, dzięki którym aktualnie mogę się pochwalić ślicznym i zadbanym uśmiechem. Od dawna było to moim marzeniem, dlatego tym bardziej się cieszę – w szkole śmiali się z mojej wady zgryzu, aktualnie nie jest to dla mnie kłopotem. :)

Gość gość

W centrum stomatologicznym www.new-dent.pl pracują bardzo dobrzy specjaliści zajmujący się ortodoncją. Ja dzięki nim mam teraz piękny i prosty uśmiech. Polecam wam się do nich wybrać.