Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gabi993

Czy to może być grzybica ? .

Polecane posty

Mam 17 lat, niedawno miałam swój 1 raz z chłopakiem. Robiliśmy to kilka razy bez zabezpieczeń i dwa Z. Mój partner ma 19 lat, jestem z nim naprawdę długo juz prawie 2 lata. Już robił to naprawdę sporo razy i jak mówił bez zabezpieczeń. Umie się kontrolować i wie kiedy nie przesadzać, ani razu nie doszło do wytrysku , jak już to kończył na mnie ale z daleka od niej. Zauważyłam , że ostatnio mnie piecze i szczypie nie wiem czy to od tych stosunków czy nie. Oprócz tego pojawiły się z pochwy takie białe grudki , sprawdzałam zapach nawet po umyciu pojawia się taki delikatny lecz nieprzyemny zapach. Nie mam upław, tylko te białe grudki to bardzo mnie martwi a zapomniałam,że jeszcze tydzień przed tym miałam te upławy takie białe kleiste i też dokuczał ból i swędzenie. Dodam że ja i mój chłopak dbamy o higiene. Codziennie rano i wieczorem podmywam się intimeą,lecz to chyba za wiele nie da.Chcę zapisać się do ginekologa lecz bez wiedzy rodziców zabiliby mnie ( co z tego że mam 17 lat).Zamierzam iść z chłopakiem. Chcę mieć to z głowy ..

Gość gość
gówniarstwo kocha się bez zabezpieczenia a potem występują w programie mtv teenage mom :-((( co za idioci!!! niedługo zrób sobie test ciązowy!!