Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justi22

chcę kupić czarną, dużą, prostą torebkę

Polecane posty

Gość justi22

Chciałabym kupić możliwie jak najbardziej klasyczną torebkę (czarna, duża, bez zbędnych świecidełek i bimbadełek). Ważne żeby sporo się do niej mieściło - parasol, 2 duże zeszyty, jakaśnieduża kosmetyczka, kalendarz, portfel rzecz jasna i tym podobne rzeczy. Nie musi być ze skóry. Mam do wydania jakieś 100-120zł. Przeszłam się po galeriach, ale albo kolorowe, albo jakieś takie jarmarczne, albo za małe, albo za drogie. Może ktoś się natknął gdzieś w jakimś sklepie albo w internecie?

Gość gość
sprawdz na allegro

Gość gość
Taką torebkę, jak piszesz widziałam na stronie allinside.pl. Cudowne są tam rzeczy, bardzo mi się podobają :)

Gość gość
Ta torebka wygląda jak namiot, zero stylu. Dla mnie najładniej wyglądają torebki z Cervandone.pl - eleganckie i również pojemne, ale nie takie ogromne jak ta. Mam jedną jest ze skóry naturalnej.

Gość gość
Torebki - piękne, gustowne i wykonywane ze stylowej skórki - znalazłam tylko na Cervandone.pl. Już mam jedną - a do niej kilka dodatków, które potrafią w mig zmienić jej design - i tak z torebki na spacer mam zaraz coś na wieczór. Myślę o nabyciu podobnych szpilek do kompletu

Gość gośćula
bardzo ciężko ,tez kiedys szukałam i znalazłam za prawie 2 tys,oczywiscie nie kupiłam bo jeszcze mnie nie pogrzało,znalazłam skórę na allegro i zaniosłam do szewca,zrobił mi taką jaka chciałam ,pasek wzięłam od innej torebki.

Zdecydowanie czarny będzie zbyt ciemny polecałabym pójść w beżowo złote dodatki idealnie będą pasować do większości kolorów jeżeli chodzi o odzież. Piękne torebki widziałam na porównywarce cenowej http://www.cozacena.pl/ w bardzo atrakcyjnych cenach. Szybko i wygodnie bez wychodzenia z domu.