Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy warto się mścić?

Polecane posty

Gość gość

ja mysle że warto, dzieki temu, ze sie zemścilam, czuje, ze znow moge nornlanie funkcjonować. Chociaz nie wiem nawet czy tego kogos to ab0olalo, ale po takich uslyszanych slowach jestem pewna. Czuje wyrzuty sumienia lekkie, bo chyba troche mnie ponioslo z ta zemstą , ale to i tak nic do ulgi ktora przy tym odczulam. Przez ostatni miesiąc bylam wrakiem, teraz na mysl, o nim nie czuje nic , pustke, obojętność. A wy co myslicie o zemscie wszyscy mowia ze nie nie warto, pokaz klase, odpuć wroci do ciebie, ale jak ktos nas rani to czemu my mamy stac bezczynnie? Tym bardziej, kiedy zemsta potrafi uwolnic od tylu negatywnych emocji i cierpienia.

Gość gość
Jeśli jest możliwość to pewnie. Zemściłam się, było super i jeszcze jedno pozostaje do zemsty.

Gość gość
dziecko? :D

Gość gość
co jeszcze jedno ?

Gość gość
jak sie zemscilas?

Gość gość
nie powiem , bo ktos mnie zidentyfikuje, i wtedy wyjdzie na jaw, ze to tylko zemsta

Gość gość
no jasne, lepiej powiedz co ciekawego wymyśliłaś :D

Gość gość
Zemsta jest wspaniała.

Gość gość
i tak wróci do ciebie ze zdwojoną siłą szmato

Gość gość
Zemsta jest slodsza od miodu. Ja sie zemscilam na falszywych ludziach wokol mnie. Uczucie niesamowite, krzywdy im zadnej nie zrobilam. Zemsta dla mnie bylo to , jak przychodzili do mnie sie ponizac i calowac mi d**e, a ja ich wszystkich z kwitkiem odprawialam. Polecam.bo oczyscilam siebie i zyje dalej i jestem bardzo szczesliwa.A to ludzi najbardziej boli.

Gość kubek z kawą
Ja sie kiedys zemscilam na falszywej kolezance. Znienawidzila mnie za to, ale co czuje satysfakcje, to moje. Ona miala z tego tytulu duzo problemow. Wiem, ze to niskie zachowanie z mojej strony, ale nie zaluje.

Gość gość
Ja w ciąży wyglądałam mocno średnio i kolega mojego męża mi przygadał. Nawet nie chodzi mi o zemstę, ale żeby mnie taką mega odsztafirowaną, szczupłą, na wysookim obcasie spotkał, najlepiej oko w oko z żoną, którą podobno łatwiej przeskoczyć, niż obejść. Kurwa, widział mnie pierwszy raz na oczy i od razu krytyka wyglądu:( A mieszkał w slumsach, łazienkę mieli gorszą niż oborę i ożenił się dla pieniędzy.

Gość gość
Mszczą się słabi ludzie.

Gość gość
możecie mówić co chcecie ale ja wiem że każde zło jak i dobro wraca ze zdwojoną siłą ......

Gość gość
Tak gadacie bo pewnie macie cos za skórą i boicie się ze natraficie na taką odważną osobę a nie mysze co się chowa w kącie i popada w depresje. Jesli ktos nas powaznie zranil i do tego nie ma zadnych wyrzutów to dlaczego nie? Jestem za zemsta ale taka inteligentną. Fakt ze nieliczni to potrafią, i tylko oni powinni się mścić a nie półmózgi. W Moim przypadku osoba mnie potwornie zraniła (za nic, dla wlasnej satysfakcji-widocznie ma problemy ze soba) i takie zachowanie uwazam za NISKIE, a nie moją wyrafinowaną zemstę którą pamięta do dziś. Pieprzenie o tym,ze wroci ze zdwojoną siłą, to zwykłe pierdolenie, niewinni ludzie cierpią, źli cierpią, każdy cierpi i zemsta nie ma na to żadnego wpływu. Poza tym ja juz limit w tym zyciu na cierpienie wyczerpałam i do woli mogę robić co tylko chcę.

Gość gość
twoją inteligencję widać po twoim wpisie , jaka siara :D

Gość gość
Twoją też;)

Gość gość
gość 12 :30 dokładnie. Dlaczego my mamy cierpieć chowac się po kątach, kiedy druga strona ma to totalnie gdzieś. I też podobnie nie wiem czy nie byłam obiektem czyjejś zemsty, dlatego ten ktoś tak postąpił wobec mnie, a to jest dopiero słabe zachowanie, kiedy tak naprawde nic temu komus nie zrobiłam. Ja przez długi czas cierpiałam, po nim to spływało. Teraz mam nadzieje, że on też cierpi, i zachodzi sobie głowe, tym co usłyszał. I podonbnie juz chyba bardziej lose się na mnie zemścic nie moze , bo limit swojego cierpienia też juz wyczerpałam. Poza tym teraz dopiero czuje, ze moge iśc do przodu, i byc obojętnym w stounku do tej osoby.

Gość gość
tak moze jeszcze policzek drugi nadstawić?

Gość gość
Następnej się wydaje, że się "zemściła" na facecie, który ma ją w d***e :D

Gość gość
a co on ci takiego zrobił?

Gość gość
nie wydaje mi się, widziałam jego reakcje wiec raczej udało się :)

Gość gość
Pochwal się, co ciekawego dupkowi zrobiłaś, może nam tez się przyda do zemsty na facetach ;)

Gość gość
nie warto... kiedyś zrozumiesz

Gość gość
głupia lafirynda

Gość gość
Nie warto, to prymitywne jest