Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jechać w ten weekend nad morze? Czy bedzie lało

Polecane posty

Gość gość
Weź parasol i kalosze.

Gość gość
W całym kraju mają być opady.W tej sytuacji wole przebywać w swoim domu, od siedzenia w cudzej chałupie.

Gość gość
przyjedz do mnie na tarrasy popatrzysz sobie chociaż na morze z góry ..jak deszcz leje :D

Gość Jedynaczka4
Oglądałam wiadomości o pogodzie.W całym kraju ma padać.Ulewy w Częstochowie, Katowicach i w wielu innych miejscowościach. W tej sytuacji będę odpoczywać w domu. Mam działkę nad samym jeziorem, z tarasu widać jezioro, jednak nie satysfakcjonuje mnie oglądanie opadów na tarasie.

Gość gość
Nie wiem, ja mieszkam nad morzem i dzisiaj było rano zimno, potem megaaa deszcz i po nim ciepło.

Gość gość
Teraz to już się skończyła ładna pogoda :( Może w sumie i dobrze, bo już za bardzo nikt teraz nie jeździ nad morze i nie ma tłumu. My się chcemy na początku października wybrać do Sopotu na 4 dni. Już mamy upatrzone mieszkanko na http://www.victus-sopot.pl .Swoją drogą dobre rozwiązanie, żałuję że wcześniej nie wiedziałam, że tak można wynająć na krótko.

Gość gość
spamerka p********a

Gość Sunsin
Pytanie dość dziwne moim zdaniem. Przecież pogoda to jest ciężka do przewidzenia powyżej 3 dni i taka prawda. My za dwa tygodnie jedziemy do Sopotu w Hotel Bayjonn mamy rezerwacje http://www.bayjonnhotel.pl/ i pewnie liczymy na to, żeby była pogoda, ale tak czy inaczej w Sopocie jest co robić nawet w deszczowe dni.