Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie zrobiliście Dowcipy jak byliscie młodzi innym????

Polecane posty

Gość gość

Dostałem od kolegi klej (super gluu) ale to było 25 lat temu wiec to była nowość, stary mu gdzieś zalatwil. Mieszkałem w bloku na 8 pietrze. Zrobiłem sobie jaja i schodząc po schodach trzymając w ręce klej wtrysnalem do każdej dziurki od klucza w każdym mieszkaniu aż do Parteru, i poszedłem do sklepu. Wyobrazcie sobie co bylo po powrocie ze sklepu. Ludzie nie mogli wyjść z własnych domów trzaski przecinaków mlotków i k..rwy leciały krzyki. Wstyd mi ale w tedy było śmiesznie. Acha i tym klejem jeszcze przykleilem drzwi od windy do futryny Nie dało sie otworzyć. Sle jaja

Gość gość
Trzeba bylo sobie w gacie wlac ten klej, kretynie. Mam nadzieje, ze dostales porzadny wp*****l od rodzicow i zwrocili tym ludziom kase za wymiane zamkow.

Gość gość
Nasrałem na wycieraczke Przykryłem gazetą Podpaliłem gazetę Zadzwoniłem do drzwi Uciekłem Nikt się nie powstrzymał przed zadeptywaniem ognia :);)

Ja swojemu młodszemu bratu nie pamiętam która klasa to była wysypałem wszystkie zeszyty i książki z tornistra i włożyłem mu radio ojca wielkości kasprzaka które zataszczył do szkoły do dziś mam z tego beke:) Ten kawał to już z bratem który nasrał do dużej szarej koperty zaadresowanej do sąsiada z góry, niby przesyłka z Niemiec jak zareagował trudno powiedzieć raczej nikomu się nie chwalił :)

przyklejałam codziennie gumę do żucia na siodełko kucharki z mojej szkoły, aż do momentu zdemaskowania mnie x wrzucałam do skrzynki na listy liściki do listonosza :D x jak wychodziłam z klasy do wc to pukalam do innych klas i uciekałam :) ale beka :)

"Uwielbiam kolesi z takim chamskim poczuciem humoru" x Małpko to nie poczucie humoru, co w tym śmiesznego że zakleił zamki? Owszem byłoby to śmieszne jakby robiąc to tańczył krakowiaka z drzwi do drzwi.

Gość gość
Ale sranie na wycieraczki jest wporzo ;)

Gość gość
To ja od zamków. kiedyś kumel masrał do słoika i dolalismy tam wody z kiszonych ogórków i zamieściliśmy. Zostawiliśmy na ciepłej rurze w piwnicy i zapomnieliśmy o tym słoiku. Za około 3 miesiące przypomnielismy sobie i poszliśmy i ku naszemu zdziwieniu sloika nikt nie ukradł.heee. Denko bylo tak wypukłe że myśleliśmy ze wybuchnie. Poszliśmy obok do klatki innego bloku i wylalismy do kratki do wycierania butów przy wejściu. Nawet nie wyobrażacie sobie jaki to byl smród!! Kumpel mówil ze na 10 piętrze mu w chacie śmiercierdzialo gownami. Co wy na to???

Gość gość
ja nic takiego nie robiłam ale znam kogoś kto dodał g****a do nutelli,nasikał do fanty,nasrał do doniczki,nasrał komuś na łóżko i do butów. Ogólnie typ mega psychiczny na punkcie robienia kupy komuś kogo nie lubi zawsze robil takie "zarty"

Gość gość
Byłam smarkata gdy z bratem nalewaliśmy do balonów wodę i w czasie deszczu rzucaliśmy z okna ludziom na parasole :D Byłam już prawie dorosła, siostra mojej matki strasznie zalazła mi za skórę, w nocy robiłam jej głuche telefony :D Umiem niesamowicie zmieniać głos i zmyślać niestworzone historie na poczekaniu, co oczywiście z wielką radochą wykorzystywałyśmy z koleżankami w kawałach przez telefon, aaaach to były słodkie zemsty

Gość gość
Można jeszcze nasrać do torebki, dosikać i rzucać na ludzi z balkonu Kupa to fajny wynalazek ;)

Gość gość
Jakies inne pomysły?

Gość gość
Ja na kropelkę przykleiłam figurkę mikołaja do szafki mojej znielubionej siostry, jak chcieli ją odkleić, to razem z okleiną poszło :D Do dzisiaj wszyscy myślą, że ona to zrobiła :classic_cool: A jeśli chodzi o osiedlowe życie, to macie https://www.youtube.com/watch?v=3tYq9OLErF8 :D

Gość gość
Dawajcie jeszcze !!

Gość gość
Srałem w windzie i lałem z okna na 10 piętrze :-D

Gość gość
a jeszcze bardziej chamskie?