Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja była powiedziała, że jest w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Zerwaliśmy 2 miesiące temu, ponieważ mnie zdradzała i ja poznałem inną kobietę, w której zakochałem się jak nigdy. Ona dzisiaj oznajmiła mi, że jest ze mną w 3 miesiącu ciąży. Co mam robić? Skąd mam wiedzieć, że to moje dziecko? Do tego jestem w nowym związku, kocham ją....

Gość gość
Ona była jak zapylony kwiat, ale nie wiedziała czy tym bąkiem byłem ja. :(

Gość kamila96
trudno powiedziec czy to co ona Ci oznajmila jest prawda.Jesli nadal bedzie sie upierwac przy tym narazie nic nie mozesz zrobic. Powiesz swojej obecnej zeby nie bylo nieporozumien miedzy wami, bo moze ta byla do tego dązy. A jak sie dziecko urodzi azadaj testu na ojcostwo. jesli bedzie sie wykrecac to bedzie bardzo podejrzane, poniewaz jak jest w 100% pewna ze to Ty to pozwoli Ci na test.

Gość gość
Jest pewnie zazdrosna o ciebie. Każ jej zrobić test ciążowy. Jeśli rzeczywiście będzie w ciąży to powiedz, że będziesz chciał zrobić test na ojcostwo i tyle.

Gość gość
Ale jeśli ona rzeczywiście jest w ciąży to przecież te 6 miesięcy będzie istnym koszmarem. Zresztą moja obecna dziewczyna związała się z kimś kto nie ma obowiązków w postaci dziecka, a teraz...

przykre, ale niestety takie rzeczy się zdarzają na tym świecie.

Gość gość
Mi też się wydaje, że to jest próba zamieszania w moim życiu, ale co jeśli nie? Zanim powiem mojej obecnej, byłą zapisze na badania na które z nią pójde i wszystko będzie jasne

Gość gość
Zgadzam sie w calej rozciaglosci z wrednym malpiszonem Ps ciekawy nick

Gość kamila96
Wlasnie o to chodzi TWOJEJ BYLEJ. chce zeby doszlo miedzy wami do rozlamu, jest to mozliwe,ze to nie jest twoje dziecko. a nawet jesli okaze sie ze jestes ojcem, to nic nie zrobisz. Twoja obecna dziewczyna bedzie musiala sie jakos pogodzic, albo ....niestety

Gość gość
Zawsze wiedziałem, że jest s/z/m/a/t/ą ale jeśli teraz okaże się że mnie wkręca to nie ręczę za siebie!

Gość gość
Teraz moje życie to istny bajzel. Prawda jest taka, że chciałem mieć dziecko. Ale nie z nią, nie z kobietą które mną manipulowała przez tyle czasu

Gość gość
Jutro się okaże czy jest w ciąży, jeśli tak to będę musiał powiedzieć o tym mojej dziewczynie i mieć nadzieję, że to zrozumie. Ale moja ex jest nieodpowiedzialna, wie że jest w ciąży i nadal pali, pije i kto wie co jeszcze. Jaki ja ślepy byłem...

Gość gość
Podziękuj mi, całując mnie w d.u.p.s.k.o

Gość gość
To w ptaka. 👄

Gość gość
Dzisiaj na badania nie było jak, bo świeto przecież. Jezu, ten stres mnie wykończy.

Gość gość
Autorze, kup test ciążowy i niech go zrobi przy tobie. Przynajmniej będziesz wiedział, czy faktycznie jest ciąża. Piszesz: Ale nie z nią, nie z kobietą które mną manipulowała przez tyle czasu - to może być kolejna manipulacja. Skłóci cię z obecna i nagle "przytrafi się poronienie". Tak więc najpierw zrób test, a po dwóch kreskach na teście do lekarza.