Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

każdy mi mówi że wyglądam bardzo młodo i delikatnie. mam dośc

Polecane posty

Gość gość

wiem, mam dopiero 20 lat ale niektórzy dają mi 16..to dlatego że jestem dośc niska.. ale mnie to już troche meczy.. teraz jestem za granicą a w domu u mnie mówią że bali sie że nie dam sobie rady bo jestem taka bardzo delikatna.Jezu mam swoje lata, cieżkie chwile za sobą, dużo przzeszłam a każdy mówi jaka ja to delikatna jestem i jak młodo wyglądam.. dobija mnie już to

Gość gość
mi dają 12 13lat a mam 22 :)

Gość gość
nie denerwuje Cie to ? matkoo ja bym wszystko dała żeby mnie ludzie inaczej postrzegali..:(

Gość gość
Jako kobieta powinnas sie cieszyc. Ja jestem chlopakiem 23 letnim a wygladam na mlodszego wiec u rownolatek nie mam co szukac uwagi. 13/14/15 latki na mnie leca.

Gość gość
Chcesz sie przytulic?

też mam ten problem :) dzisiaj ktoś mi przypisał wiek 18 l. hehe ale w sumie dobrze wyglądać młodo :D

Gość gość
Ja mam rocznikiem 26 i piwa nie mogę normalnie kupić bez dowodu, także nie myśl że wyrośniesz. Podam np. sytuację z pracy: przeprowadzam kobiecie transakcję za grubą kasę, a ona dzwoniąc do mnie kolejny raz mówi: "przepraszam, dzwonię ostatni raz już dziś, żeby cię dzieciaku więcej nie męczyć", a nie było to jakaś staruszka :/ Ale na kafe nikt nie wierzy w młodo wyglądających ludzi, także powiem ci autorko, że nie istniejesz i tyle.

Gość gość
ja mam 15 lat a dają mi 17-18 lat chociaż z drugiej strony na to patrząc - jeśli teraz wyglądacie młodo to mając z 40 lat również będziecie wyglądać na młodszych.

Gość gość
kilka lat temu zazygany lezalem na skrzyzowaniu po wodce poszedl jakis gosciu, chcial pomoc, pyta ile mam lat, ja mowie, ze 20 a on nie wierzyl i mowil, ze 16

Gość gość
Masz sie czym chwalic (pyndzlu id wodki). MEGA BEKA Z TEGO XD

Gość gość
"kilka lat temu zazygany lezalem na skrzyzowaniu po wodce poszedl jakis gosciu, chcial pomoc, pyta ile mam lat, ja mowie, ze 20 a on nie wierzyl i mowil, ze 16"ja jebie n1 XD

Gość gość
niczym sie nie chwale. dla mnie to problem i mnie to boli wiecie ? to nie jest wcale fajne.człowiek chce w pewnym momencie dorosnąc. nie tylko psychicznie ale fizycznie też

Gość gość
kretynka

Gość gość
dzieki ;) może i nią rzeczywiście jestem.

Gość minnie max
ja jestem studentką 21 letnią jestem na wakacjach i od właścicielki mieszkania usłyszałam że wyglądam jak licealistka ;) mnie to tam cieszy