Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chemia z Niemiec

Polecane posty

Gość gość

Pamiętam,że przywiezione z Niemiec proszki do prania i płyny do płukania zawsze intensywnie i długo pachniały. Przywiozłam sobie teraz Vernel, Sunil i doopa. Zapach na krótko,mało wyczuwalny... A co Wy używacie?

Gość gość
Kobiety... można was programować i powtarzacie bzdury, a macie się często za mądrzejsze od facetów. ;)

Gość gość
Ja używam szare mydło, sodę i ocet. Pranie pachnie świeżością i wiatrem, a nie syntetycznym smrodkiem. Przykre to jak elegancka kobieta wsiada do windy i cuchnie jak praczka, zamiast pachnieć kobietą.

Gość gość
Wszystko zależy gdzie potem suszysz to pranie, czy w zamkniętym pomieszczeniu czy na swiezym powietrzu. A propos proszków to uważam, ze najlepszy jest Ariel, jeden mam do kolorów i drugi do białych. I przestańcie pisać te głupoty, że proszki produkowane w Polsce lub dla Polaków mają inny skład!

oczywiscie ze maja podobny( inny ) sklad,wiecej wybielaczy chemicznyh,i barwnikow:))

Gość monikaadamczul
Ja tez od dawna używam chemii z niemiec - i mówcie co chcecie, jest lepsza i koniec kropka. Dawniej mi sąsiad przywoził, teraz już tam nie pracuje, ale jego żona znalazła stronę, na ktorej można zamówić niemeickie produkty w dobrych cenach. sklepzproszkami.pl - zamawiamy od jakiegoś czasu i jesteśmy zadowolone