Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niuniulek162

Mój facet seks oralny i analny nie uważa za seks

Polecane posty

Ja mam 18 on 24 sypiamy ze sobą od 6 miesięcy, uprawiamy seks oralny analny i tradycyjny ten ostatni rzadko prawie wogole on chyba boi sie wpatki bo nie biore jeszcze tabletek. Jak ja mu zrobie dobrze to wszystko super świetnie a jak ja chce żeby sie odwdzięczył to niby to robi chociaż rzadko bo niby jest zmęczony. Ja leży rozpalona a on nic tylko ogląda tv i się glpio pyta co od niego chce. Jak już do czegoś dojdzie do nie mam za bardzo z tego przyjemności bo nie przykłada sie do tego trwa to może minute dwie nie miałam jeszcze z nim orgazmu. Odnoszę wrażenie z on chce tylko swojej przyjemności. Co poradzicie ?

wielu facetow tak ma ze mysli tylko o swojej przyjemnosci, a do przyjemnosci partnerki sie nie przykłada. Sa przeciez prezerwatywy, nakrec go, powiedz mu ze chcesz go poczuc w cipce i takie tam zeby sie konkretnie napalił i moze wtedy cos bedzie z tradycyjnego sexu, albo powiedz mu ze nie masz ochoty na anal i zostaje mu medna dziurka.

Gość gość
Moja znajoma też tak uważa, a i w gumce też się nie liczy :D

robiliśmy to z prezerwatywą ale ja wole bez jakoś tak bardziej go czuje w tedy lepsze doznanie :)ale wiadomo nie chcemy zaliczyć wtopy. Jak go przekonać do dłuższej gry wstępnej bo ja jeszcze sie nie napale na niego a on już kończy. Ja sie dopiero rozkręcam a on już nie ma siły :(

Gość minnie max
ojej dziewczyny współczuje Ci strasznie faceta egoisty, mój to mi funduje długą grę wstępną, myśli o mnie, zaspokaja mnie, spędza dużo czasu na moimi piersiami, nad palcówką, nad minetą...rzuciłabym takiego egoistę co myśli tylko o sobie a z siebie to nic nie chce dać, współczuje Ci beznadziejnego seksu...

Ciezko doradzic, ja bardzo lubie minetki bardzo lubie dotykac, wiec mi troche czasu to wszystko zabiera. Moze 69? Albo powiedz mu ze potrzebujesz konkretnej rozgrzewki i moze wtedy cos zaskoczy:)

Gość gość
Mój się potrafi spuścić przy minecie bo go to podnieca współczuję ci

Gość gość
A może idź do ginekologa i niech Ci wypisze tabletki

Gość gość
Przez 6 miesięcy ani raz cię nie zaspokoił powiedz mu to może się otrząsnie i postara się bardziej. Odmów mu pare razy bo powiedz ze nie masz z tego żadnej przyjemności

Gość minnie max
na to, że facet nie wie co to gra wstępna to jej tabletki nie pomogą :P

Gość gość
Powiedz mu ze dopóki cię nie doprowadzi do orgazmu koniec z seksem

Gość gość1111
mogę próbować pomoc, zapraszam na mail marcin.marcinek@spoko.pl

Niby mówił mi że go to podnieca jak sprawia mi przyjemność ale jakoś tak nie wiem mi to przyjemności nie daje a jak ja zajmuje sie jego sprzętem to aż jęczy a ja to nie bardo :d jak dać mu do zrozumienia żeby sie bardziej postarał. Od razu mówię że go nie żuce z takiego powodu bo nie zmieniam facetów jak skarpetki

zachec go moze jakos:) albo popros o długa minetke czy palcowke:) albo cos za cos :) jak Ci zrobi porzadna gre wstepna to Ty muie odwdzieczysz jakos.

Gość gość
takiego faceta juz dawno pogonilabym z lozka. Podnieca go ? to czemu nie chce zobaczyc jak ty jeczysz? Masturbujesz sie? moze powinnas mu pokazac jak ci dogodzic.

To chyba bedzie najlepsze rozwiazanie, pokaz mu jak ma Ci dogodzic. Jego meska duma moze troche ucierpiec no ale moze sie nauczyco i jak:)

Gość gość
"wielu facetow tak ma ze mysli tylko o swojej przyjemnosci, a do przyjemnosc***artnerki sie nie przykłada." x to jest głównie domena Polaków. ja wszystkim Polkom radzę obcokrajowców oni myślą o potrzebie kobiet w pierwszej kolejności ;)

Gość minnie max
nie wyobrażam sobie czegoś takiego, bo zazwyczaj mój facet myśli o moim zadowoleniu ( a jest Polakiem do wpisu wyżej :P ), doprowadza mnie do orgazmów, seks jest świetny, przed nim i po nim mnie pieści i to wszystko z chęci, żeby mi było dobrze, bym jęczała z rozkoszy. ale skoro Ci na nim zależy, powiedź mu, że Ty się starasz jak możesz żeby mu było przyjemnie, zajmujesz się jego sprzętem, a czujesz, że on to zaniedbuje, że też dłużej powinien Cię tam rozgrzewać i by Cię to podniecało, jeśli weźmie sobie do serca to dobrze, jak nie jest dupkiem, któremu nie zależy na Twojej przyjemności myśli tylko o sobie...

Gość CzarnaMamba30
Facet Polak 30+i 40+ jest najlepszy do seksu..Wierzcie mi dziewczyny.. Polak..