Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SASETKA SASETTE

Żądam od was odpowiedzi! Tylko tak czy nie?

Polecane posty

Pytanie 1 Czy powinnam podejść jeszcze raz do matury? Pytanie 2 Czy powinnam podejść do egzaminu zawodowego z technikum? Pytanie 3 Czy powinnam pracować dalej na czarno za dobre pieniądze czy iść do zakładu pracy chronionej na umowę o prace za psie pieniądze? Pytanie 4 Czy powinnam schudnąć? Szukam rozwiązania i szukam jakiś herbatek odchudzających. Pytanie 5 Czy powinnam iść na studia, jeśli zdam maturę? czy dać sobie spokój? Pytanie 6 Czy powinnam w tym roku rozpocząć jakąś szkołę policealną. PYTANIE 7: JAKIE KURSY PROPONUJECIE A). Kucharski B). PIZZERSKI C). CUKIERNICZY D). GRAFIK KOMPUTEROWY E). KADRY I PŁACE

Gość gość
1234-tak/nie,kurs uwodzenia-tak.

Gość lejn
myslę,że technik organizacji reklamy jest ok, sama się nad tym zastanawiam. ile ważysz? a ile masz wzrostu?

Gość lejn
dobrze sie czujesz ze swoja waga? o jakiej diecie myslalas? a co do matury to spróbuj raz jeszcze.

Ostatnio nie mogłam zawiązać buta, miałam stres od razu poszłam po coś do jedzenia i papieroska, nie wiem co się ze mną dzieje i nie wiem jak z tym skończyć.

Gość lejn
tez tak mam. gdy odczuwam stres, jem i palę. to mnie męczy i frustruje,bo sobie nie radzę. myślałam o tym, zeby ćwiczyc choć pol h dziennie i nie jeść aż tyle ptasich mleczek.

Ja np. mam czekoladki z milki i ciągle podjadam i ciągle tyję. Już nie daje rady, to niektórzy ludzie doprowadzili mnie do takiego stanu.

Gość lejn
o, właśnie, ja słodycze z milki też lubię. i te batoniki kinder także. ważę 71kg przy 178 cm wzrostu, a teraz myślę ptasim mleczku. znowu ;/

No i co? To chyba jakieś uzależnienie. Chciałabym mieć jakąś stałą pracę, spłacone długi, zdać maturę i egzamin zawodowy, zdobyć wyższe wykształcenie, mieć własne mieszkanie i poczucie bezpieczeństwa.

Gość lejn
no zajadamy, jesteśmy żarlokami. a ja musze napisać 2 prace zaliczeniowe, pracę magisterską , a ostatniego się wyprowadzić.