Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Napiszę wam prawdę że w UK jest super

Polecane posty

Gość gość

I bardzo nie żałuje decyzji. Jestem tu Happy wraz z mężem i dzieckiem. I co że mam 500 f a mąż 1000f. Ale podoba mi się Anglia,ludzie i w ogóle. Jestem tutaj rok czasu,krótko? Byłabym 10 lat to byście powiedzieli że krótko. Narzekacie na Anglię to czemu nie wracacie do Polski? Przy czym jeszcze innych zniechęcacie ! A warto próbować jak się ma możliwości. Nawet bez języka. Aby mieć punkt zaczepienia.

Gość gość
pada tam

Gość gość
opanuj się, po co namawiasz głupków bez języka do wyjazdu? Później takie "cześki" za granicą robią z Polaków idiotów i nagle wszyscy się dziwią, że zdanie o Polakach jest, jakie jest.

Gość gość
Dokladnie! Powinni wydac zakaz wyjazdu ludziom niewyksztalconym i nieokrzesanym, roznej masci burakom, przestepczykom, kombinatorom, bez ambicji

Gość gość
Obecnie jestem za granicą. Wyjechałem tak naprawdę dla pieniędzy. Jestem po studiach, znam 3 języki. W Polsce pracowałem 5 lat w tym samym miejscu za 2200 zł - 2800 zł netto. 3 lata przed wyjazdem zacząłem szukać pracy i... wszyscy chętnie by mnie przyjęli, ale za 3000 zł brutto. Naprawdę nie jestem za krytykowaniem innych, ale to, co tutaj widzę niestety mnie przerosło. Nie wiem, czy za granicę naprawdę wyjeżdżają tylko ludzie niemyślący, bez znajomości języka i w ogóle znajomości czegokolwiek? Nie mówię już nawet o szkole, studiach. Po prostu 98% Polaków, którzy tu są to patologia. Nigdy wcześniej w Polsce nie znałem takich ludzi. Mam nadzieję, że uda mi się wrócić do Polski, że coś się w końcu zmieni! Pozdrawiam wszystkich na obczyźnie!

Gość gość
lacze sie z toba w bolu

Gość gość
Widzę, że zrobił się tutaj zagraniczny temat :) Ja też przebywam daleko od Polski. Gdzie Wy jesteście?

Gość gość
W Londynie to wiekszosc patologii widuje polskiej. Z pewnoscia sa tez i ludzie na poziomie, ale oni nie rzucaja sie w oczy. W sklepach, w metrze, pociagu, w autobusach i na ulicach widac i slychac to cale polskie buractwo. Takie typowe drechy bez ambicji dla ktorych szczytem szpanu jest posiadanie "beemki. Cwaniaki i kretacze, oszusci matrymonialni.

Gość gość
tez wyjechałam bez języka. Jebać tych co tutaj odradzają. Zawistni Polacy!!!! Chuj wam w dupe,z dala od was!

Gość gość
A czemu pracujesz za takie psie pieniadze ??? Przeciez to nawet w Polsce nie jest wiele, a w Anglii to nedza totalna.

Gość gość
Nie wiem czemu na kafeterii wiecznie wszyscy odradzają wyjazd. Widocznie autorka postu nie potrzebuje nie wiadomo ile kasy.wystarcza jej 1500f.

Gość gość
Dlaczego wy wiecznie widzicie na ulicach i w swoim otoczeniu polactwo, buraków, chamy i kretaczy ? Czemu ciagle otaczacie sie patologią ?! Chyba jestescie tacy sami jak oni.. mimo wykształcenia i jezyków :D Wasza swiadomośc kreuje wasza rzeczywistośc :D Przeciez wcale nie jest trudno mieszkac w dzielnicy GDZIE NIE MA POLAKÓW ! Mozna pracowac w firmie gdzie Polacy stanowia ułamek ! I na ulicach spotykac ich sporadycznie.. Mieszkacie w jakis slumsach i potem narzekacie , ze Polacy sa jacy sa.. Tubylcy sa moze lepsi ?:D U nich nie ma patoligi, chamów, dresiarzy i burakow ?:D