Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaka miejscowośc nad MORZEM żeby dzieci się nie nudzi.

Polecane posty

Gość gość

Jadę za kilka dni nad morze.temp. nie będzie upalne . W jakie miejsce najlepiej jechać. ... są jakieś miejscowości gdzie są jakieś fajne place zabaw itp ? Może mi ktoś doradzić ?

Gość gość
zawsze Trójmiasto albo Władysławowo

Gość gość
ja jade z mezem do Gdanska, pierwszy raz od 1992 roku. zawsze jezdzislismy do Chorwacji, Grecji, Hiszpanii. w tym roku nad polskie morze, boje sie ze pogody nie bedzie wiec wybralismy Gdansk - przynamniej sobie pozwiedzamy. do malej miesciny w zyciu bym nie pojechala.. co tam robic w ogole?

Gość gość
Ja zawsze jezdze do Dziwnowa

Gość gość
Gdynia jest piękna, wiec Trójmiasto polecam albo Łebę, tam są różne parki, np. dinozaurów, wielkie labirynty, byłam w jeszcze jednym hmmm tam były foki i jakieś inne podobne zwierzęta, park linowy itd.

Gość gość
Właśnie wróciłam z chorwacji i wiem jedno. Jeśli fundusze pozwolą to wyjazd tylko tam. Nad Bałtyk mam blisko, 70 km więc mogę na weekend.

Gość gość
Najgorsze jest to,ze w pogodzie dlugoterminowej to zapowiadaja juz jesienna aure i adekwatne temperatury,wiec nad morzem bedzie chlodno.

Gość wifigdańsk
cala zatoka gdanska jest atrakcyjna i niezaleznie od pogody tu się duzo dzieje i wszedzie mozna podjechac szybciutko skm lub nawet tramwajem wodnym. a to nie zarezerwowałas sobie jeszcze niczego? z tego co wiem, to u nas jest problem z noclegiem do konca wakacji.

Gość gość
No myślę że ggdzieś powinnam nocleg znaleźć ...