Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dociekliwywewy

Dlaczego tak często dla zabawy zwodzicie facetów

Polecane posty

Gość dociekliwywewy
Nie poznałem. Analfabeto? To smutne, że uważasz mnie za analfabetę. Czemu? Śmiem wysnuć tezę, że padłaś ofiarą podobnego człowieka, ale przeciwnej płci. Nie mści się więc na mnie, tylko na takich jak on.

Gość gość
niby dawała tobie nadzieje na seks i przykro ze nic z tego nie wyszlo ? moze zle odczytales jej znaki. jakby sama chciala to by sobie wziela a tak to pewnie nic nie chciala

Gość dociekliwywewy
"niby dawała tobie nadzieje na seks i przykro ze nic z tego nie wyszlo ? moze zle odczytales jej znaki. jakby sama chciala to by sobie wziela a tak to pewnie nic nie chciala " Z racji, że jestem na forum to mogę napisać - seks nie jest dla mnie najważniejszy w związku. W realnym życiu tego nie powiem, bo zostanę uznany za impotenta, albo dziwaka.

Gość poorr
No tak, w miłości nic nie jest proste, rany otwierają się czasami po latach. Najważniejsze jednak że sprawa jest już nieaktualna. Życzę ci szczęścia w miłości i nie dziękuj.

Gość dociekliwywewy
21

Gość gość
facetom sie wydaje ze laska daje jakies znaki a dla niej to normalne zachowanie jest .. weźcie sie ogarnijcie