Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym poznać jakiegoś faceta ale nie chcę mi się wychodzić z domu

Polecane posty

Gość gość

:D uwaga, ten temat nie jest żadnym postem matrymonialnym, nie zamierzam się umawiać przez internet. Problem jest taki, że z byłym rozstałam się rok temu i tak ostatnio pomyślałam, że właściwie fajnie byłoby wyjść z jakimś facetem na randkę czy coś. Ale nie znam żadnego interesującego faceta a jak już wychodzę z domu to na spotkania w babskim gronie albo imprezy gdzie wszyscy się znają. A przecież nie będę biegać po mieście żeby znaleźć jakiegoś chłopa :D Do klubów nie chodzę, bo nie lubię, żadne tańce nie wchodzą w grę. No i jak tu kogoś poznać?

Gość gość
zapisz się na siłownię, idź na basen, zróbcie ze znajomymi imprezę typu "każdy pryprowadza nieznanego innym znajomego" :)

Gość Driwerek
Hej :D W razie czego to ja chetnie bym Cie przeleciał :D

po co ci facet to tylko kłopot :) a jeśli potrzebujesz miłości to ona sama zapuka do twoich drzwi o ile jest takie twoje przeznaczenie.

Gość gość
Driwerek to niezły musi być z Ciebie desperat skoro nawet nie wiesz jak wyglądam a już jesteś chętny :D

Gość Driverek
Autorko TAK :D Jestem erotomanem :D Podobno najtrudniejsze to sobie to uświadomić :) Ja mam ten etap już za sobą :D

Gość gość
HIM - czasem fajnie byłoby gdzieś wyskoczyć z facetem, bo wiadomo że to co innego niż z koleżankami. :) Wiadomo, że nie jestem jakąś desperatką ale raczej słabe szanse, że nagle miłość życia zapuka do moich drzwi w postaci kuriera dostarczającego paczkę. :D Jak będę częściej wychodzić z domu to mnie spotka wcześniej niż później

Gość gość
Driwerek w takim razie nie rozumiem w jakim celu chcesz się aż tak bardzo wysilać żeby "podrywac" przez internet skoro w pierwszym lepszym klubie za parę drinków znajdziesz czego szukasz ;) chyba, że z Ciebie taki internetowy erotoman, który cycka na żywo nie widział ;)

Gość Driverek
Internetowy erotoman też :D Trzeba zarzucać sieci wszędzie :) Nigdy nie wiadomo gdzie wpadnie rybka :) Przypomniałaś mi że dzisiaj piąteczek :) Czas na dicho będą się dinki lały :D Ale dopiero 21 :(

Gość gość
W takim razie powodzenia na dzisiejszych łowach :D

Gość Driverek
Dziękuję kochana :* A co do tematu... to internet też jest jakimś medium, w końcu wiele par w dzisiejszych czasach się tak poznało :) Takie czasy czy chcemy czy nie :)

Gość gość
żeby poznać musisz jednak wyjść ;) sam do Ciebie nie przyjdzie

Gość desperatka123123
Gdzie niby wyjść. Ja wychodzę z domu i nic, mam zaczepiać obcych na ulicy. Zaraz się zrobię desperatką, bo znajomych i znajomych znajomych znam, ze studiów osoby znam etc. nie wiem skąd mam brać NOWYCH znajomych. Na basenie albo biegając po osiedlu NIKOGO nie poznam.

Gość gość
wygodna jestes

Gość gość
desperatka - no ludzi się poznaje zazwyczaj wychodząc z domu :D Ostatnio poznałam paru kolesi wychodząc na piwo ale nic interesującego. W domu raczej nikogo nie poznasz :)

Gość gość
Wlasnie, idzie kogos poznac ale mi sie nikt nie podoba hehe. Trzeba by zmniejszyc wymagania i zmuszac sie do facetow ktorzy sa kompletnie nie w moim typie.To glupie, ale podobaja mi sie starsi faceci, ktorzy patrza na mnie tylko jak na mlode miesko beznadzieja, z takim to nawet nie probuje bo jak po trzydziestce taki imprezowicz to nigdy juz chyba nie dojrzeje :D

Gość 30latekfajny
a ile masz lat autorko ?

Gość gość
Mam 21 lat :) gość - No bez przesady, zmuszać się do facetów w nie swoim typie? :D Bez jaj, tylu jest facetów na świecie, że to aż niemożliwe żeby nie było żadnego który Ci się podoba :) Może trzeba zmienić miejsce poszukiwań i się nie poddawać? :D

Gość 30latekfajny
o to w sam raz dla mnie :) nie sądzisz ?

Gość gość
30latek - nie sądzę ;) powinieneś przeczytać pierwsze zdanie mojego tematu :D

Gość 30latekfajny
a gdzie ja sie zapytałem "czy sie umówimy?" albo coś na ten styl ? spytałem tylko, że mam odpowiedni wiek dla ciebie i co o tym myślisz...

Gość gość
W takim razie nic o tym nie myślę ;) Nie mam ustalonego "idealnego wieku" kandydata :P

Gość 30latekfajny
wygodna jesteś :)