Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgiscccck

Chlopak mnie zostawil...4 raz! pomocy!

Polecane posty

Gość gośćgiscccck

Witam.zostawil mnie chlopak juz 4 raz...powiedział ze juz nie kocha,pytalam co sie stalo czemu? Plakalam mu...wiem ponizylam,sie...czuje sie strasznie...za każdym razem gdy on mnie zostawial ja wyciagalam pierwsza reke...teraz sie nie odzywam juz 3 tydzień...zero znaku on tez...to takie dziwne...moze tak musialo byc? Dzis tesknie bardziej...czy on wroci po rozum do glowy? jak zachować sie z klasa? Poradźcie...

Trzeba stawić temu czoło, jeżeli to 4 raz to już nie będzie lepiej raczej.

Na pewno nie jest to przyjemne.Skoro to czwarty raz to już na pewno nic z tego nie wyjdzie.Miej swoją godność, nie poniżaj się, czasami nie dzwoń.Poboli i przestanie.Na pewno poznasz kogoś godnego zaufania który Cie pokocha.Tego kwiatu jest pół światu.Zajmij się czymś, spotkaj się ze znajomymi, na pewno zapomnisz o tym dupku.Tego Ci serdecznie życzę.Zrozumiesz że miałam rację.Pozdrawiam🌻

Gość gość
Masz racje,sorbet.

widać jak mu się znudzisz to szuka innej do seksu a potem jak ona mu przestanie dawać to wraca do ciebie....

Gość cola hera misz masz
Ty go zostaw kiedyś, lepiej się nie poczujesz, ale on poczuje jak Ty sie czujesz

Gość gość
Dziekuje Wam bardzo za te slowa! Narazie nie szukam ale na pewno ktoś sie,znajdzie... " moze to wlasnie Twój uśmiech przyprawia kogoś o szybsze bicie serca"?