Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PanMłody

26 lipca się ożeniłem, a kocham inną.

Polecane posty

Gość PanMłody

Mam dość.

Gość gość
To niezły frajer z ciebie, machnij jeszcze dzieciaka

Gość gość
Witam?moze ci sie tylko wydaje?

Gość gość
Ale kogo kochasz? To twoja byla jest?

Gość gość
Opowiedz cos wiecej... Ale pewnie popelniles zyciowy blad.Trzeba bylo odejsc przed slubem...

w ciągu miesiąca można unieważnić prawdopodobnie jest taka procedura przynajmniej tak słyszałam ale sama już nie wiem czy to prawda :/

Gość PanMłody
Kocham matkę mojego dziecka a ożeniłem się z laską która mnie kiedyś zdradzała. Ale jestem głupi. :(

Gość PanMłody
Dodatkowo wiem że moja była też coś do mnie czuje, powiedziała mi to przed moim ślubem. Po ślubie chciałem się z nią spotkać normalnie porozmawiać ale już nawet nie chciała. Miesiąc miodowy minął, wróciliśmy z wczasów. Za każdym razem kiedy całuję i przytulam moją żonę myśle o byłej. Ona nawet nie odbiera ode mnie telefonu. Moja żona teraz śpi a mi pęka serce bo cały czas ją oszukuje.

Gość gość
jesteś żałosny, przykre że dzieci biorą sluby, ja się pytam po co? ty masz psychikę 12 latka a nie dojrzalego faceta, facet bez jaj, kompletne zero, szkoda twojej żony

"Kocham matkę mojego dziecka a ożeniłem się z laską która mnie kiedyś zdradzała. Ale jestem głupi. smutas.gif" - to nie ja pisałem. Zarejestrowałem nick żeby więcej nie było takich sytuacji.

Tak wiem, jestem dupkiem. Do tego jestem żałosny bo bałem się odwołać ślub skupiając się na tym co pomyślą ludzie.

Gość gość
Po co brac slub jak sie nie kocha?? Bez sensu... I teraz sie meczysz...

Gość gość
przytruj ją mądrze by nie było na Ciebie podejrzeń. albo podeślij kogoś kto ją zr**** i zdjęć narup . bendzie dowót , że by rozwiesc sie z twojej winy

Gość gość
Odkrec to dasz rade...sproboj bo zmarnujesz sobie zycie.warto sprobowac niz potem pluc sobie wtwarz ze sie nie spróbowało..jezeli ona jest tego warta i mówi Ci ze Cie kocha to na co czekasz?? Aż tamta Cie znowu zdradzi? Na co poleciales? Na cycki,na d**e? W życiu liczy sie cos wiecej niż tylko seks! Zdradziła cie jeden raz to zrobi i drugi! A ty nie bądź frajerem! Jak mogles wybaczyć zdradę!!! Do dzielą rusz sie! Slub to nie więzienie! Odkrec to koles! Mowie Ci.

Nie poleciałem na "cycki i dupę". Z moją byłą byłem około czterech lat. Po rozstaniu jeszcze dwa razy się zeszliśmy i znowu rozstaliśmy. Po kolejnym rozstaniu moja była znalazła kogoś innego. Wyglądała na szczęśliwą, ja nie chciałem ingerować w jej życie i poznałem moją obecną żone.

Gość gość
biedna twoja zona

Gość gość
Rozumiem ale piszesz ze nie odkreciles slubu bo bales sie co sobie pomyślą...czlowieku co ty mi tutaj piszesz? Bo sobie pomyślą??? Niech sobie myślą co chcą! Pamietaj ze twoje szczęście jest najwazniejsze. " glupio byloby rezygnować z ze swoich marzen,patrzac co mówią na to inni" ogarnij sie chlopie bo nikt tego za ciebie nie zrobi! Co najwyzej kopna i zerzna cie w d**e! Jestem dziewczyna ale z jajami.pozdro

I co ja mam teraz zrobić? Mam świadomość że strasznie zranię moją żonę, mam żal sam do siebie. Można jakoś unieważnić małżeństwo?

Gość gość
Bedziesz uniewaznial..p*****l...to...idz..do..nie..to..tylko...papierek..idz..do..niej..blagaj..o,wybaczenie..zrob cos za nim będzie za późno!!! P*****l ze ja zranisz! Myśl,troszeczkę bardziej wgoistycznie...ona myslala o tobie jak sie ******* z innym? Myślala??? No zadaj sobie pytanie..czy myslala o tobie jak sie kocham z innym?? Myslala? Nie!!! Nie myslala .Zrob cos zanim nazwa Cie dupkiem ...co masz zrobić..co masz zrobić..lec do niej..zobaczysz będziesz mi dziekowal!

Gość gość
To ja mam Ci mówić co masz robic? Prawda jest taka ze wiesz co robic tylko szukasz potwierdzenia u osób trzecich.Ale pamietaj ze to co czujesz jest to wlasciwe!!

Gość gość
p***a z ciebie autorze. w dodatku ranisz swoją żonę. streść się, bo potem będzie gorzej i jej i tobie.oby twoja żona trafiła na kogoś normalnego.

Gość gość
Jeszcze kilka dni, wrócisz do szkoły, zapomnisz o kafeterii i idiotycznych tematach.

Ciekawi mnie jedno, czemu z góry zakładasz że to prowokacja? Jeśli jak uważasz to się lepiej nie wypowiadaj - mi nie pomożesz a sobie zmarnujesz czas.