Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania1999

Dlaczego jestem taka chuda?

Polecane posty

Mam na imię Ania ,mam 14 lat po wakacjach idę do 3 gimnazjum,Moim problemem jest mój wygląd a dokładniej moja waga . Mam około 170 cm wzrostu a waże 41kg nie odchudzam się nie jestem anorektyczka i nic w tym stylu jezeli chodzi o geny to moja mama też była chuda ale nie aż tak mocno jak ja ! Nie podoba mi sie to jak wygladam wystaja mi kości i wygladam jak kościotrup oprócz tego wystaja mi kości biodrowe .W szkole nie jestem wyśmiewana ale widze jak ludzie sie na mnie patrza w klasie nikt mnie nie zauważa ,zero zainteresowania ze strony chłopców chociaż wiele kolegów z mojej klasy interesuja sie innymi atrakcyjnymi dzziewczzynami z mojej klasy podchodza do nich i rozmawiaja a ze mna nic ! Czuje sie strasznie nie wiem jak mam przytyć choć jem wystarczajaco ! Błagam pomóżcie!

Gość gość
ucz się durna dziewucho a nie za chlopakami latac :O

Gość gość
14 lat i problemy: "zero zainteresowania chłopców"? dziecko o jakim zainteresowaniu Ty piszesz?:O

Gość gość
Dlaczgo dziecko????

Gość gość
14-latka to niby nie dziecko?

Gość Driverek
Może porozmawiaj o swoim problemie z rodzicami. Opowiedz im tą część, że źle Ci będąc tak chudą. Powiedz, że chciała byś wybrać się do endokrynologa (zbadać hormony) lub chociaż do dobrego dietetyka, który też napewno Cię odpowiednio pokieruje.

Gość zie
to jest normalne w tym wieku. dojrzewasz i dopiero nabierzesz ciała, ale to potrwa jeszcze ze 2-3 lata pewnie. ja ważyłam w twoim wieku 39 przy wyższym wzroście, a po 20-stce już musiałam uważać co jem, zeby nie wyglądać jak krowa. nie martw się- dziewczynki w okresie "przejściowym" wyglądają kanciasto, a już w LO figura się trochę zmieni i szczupła sylwetka będzie jeszcze Twoim atutem

Dziękuje za rady :) A te głupie komentarze można sobie darować . Mam już prawie 15 lat i się przejmuje wyglądem chyba jak każda dziewczyna,i jest to normalne .