Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z wódką na ślubie

Polecane posty

Gość gość

Kochane, mam bardzo poważny problem. Jedna z druchen ma bardzo słabą głowę, wątrobę oraz żołądek. Jest miła, inteligentna, utalentowana plastycznie, ale to jej pięta achillesowa. Chcemy ją na ślubie zeswatać ze światkiem mojego narzeczonego, jednak jej słaba głowa jest olbrzymim problemem. I stąd pytanie. Planujemy kupić dwie zgrzewki arbuzówki i cztery grejpfrutówki. Czy po zmieszaniu tych dwóch smaków wyjdzie coś na kształt miętówki? Edzia.

Gość gość
taaa, arbuz plus grejfrut= mięta, ja nie wiem skąd ci to wpadło do głowy

Gość gość
Wesele jest jutro i będę igrorowała wszelkie braki profesjonalizmu zawarte w waszych wypowiedziach. Drogi gościu, nie jestem w stanie ci teraz wytłumaczyć wszelkich aspektów dotyczących unormowań medycznych mojej druhny. Chodzi o to, że miałą przygody z miętówką i nie wiem, czy inne smakowe alkohole nie będą działały na nią w taki sam sposób. grejpfrutówka + arbuzówka = miętówka. Jeżeli macie jakieś dobre rady odnośnie smakowych alkoholi na weselu, to piszcie. Edzia.

Gość gość
ty weź napisz po polsku o co ci chodzi, bo jak narazie zarówno pierwszy jak i drugi post to jeden wielki bełkot, jak druhna pić nie umie, to niech tego nie robi- proste

Gość gość
Jeżeli nie potrafisz przeanalizować z precyzją mojego zarówno pierwszego jak i drugiego posta, to wynika zapewne z braków w kształceniu ogólnym, odebranym przez ciebie prawdopodobnie szczątkowo, w wiejskiej szkółce pod Raciborzem. Druhna będzie spożywała alkohol, bo taka jest nasza rodzinna tradycja. Mało mnie interesuje, jak jest w innych rodzinach. Kupujemy specjalnie dla niej smakowe alkoholowe, żeby nie wymiotowała po dwóch kieliszkach. Kupujemy abruzówkę wyborową, oraz lubelską Grejpfrutówkę. Czy przy przemieszaniu tych owocowych smaków wyjdzie coś na kształt miętówki (bez względu na to czy lubelskiej czy wyborowej)? Edzia.

Gość gość
o moje wykształcenie się nie martw, z pewnością jest lepsze, niż Twoje, bo ja, w przeciwieństwie do Ciebie, potrafię sklecić logiczną wypowiedź i po raz kolejny informuję Cię, że po zmieszaniu tych dwóch smaków nie wyjdzie Ci żadna miętówka , swoją droga musisz być nieźle sfrustrowana, skoro wyzłośliwiasz się na forum

Gość gość
skoro ma problemy z przyswajaniem alkoholu, to niech nic nie pije, chyba to oczywiste

Gość gość
Nie no dziewczyno Ty jesteś jakaś niepoważna czy co ? Ja też w ogóle nie rozumiem Twojej wypowiedzi, bo się składu ani ładu nie trzyma. Pytasz czy arbuzówka + grejpfrutówka = mięta ? Matko i córko kochana no naprawdę nie rozumiem jak można wpaść na taki głupi pomysł. Po pierwsze arbuz ma czerwony kolor, grejpfrut ma czerwony jasny kolor, zielony z tego na pewno nie wyjdzie. Po drugie arbuz ma smak słodki a grejpfrut ma smak kwaśny, połączenie smaku słodki + kwaśny na pewno nie wyjdzie miętowy. A po trzecie skoro druhna ma słaby łeb to po co a mieszać ze sobą arbuza i grejpfruta ? Co nie potrafi napić się osobno tych wódek i musi zmieszać ? No ni kolejna sprawa, skoro zależy Ci na mięcie to kup alko z miętą, albo kup sam sok miętowy i niech robi sobie drinki. ale ja w dalszym ciągu nie wiem skąd Ty się urwałaś ? A tak na marginesie jak dziewczyna wie, że ma słabą głowę to niech napije się czegoś delikatnie a nie chleje i rzyga po kątach. Każdy chyba wie ile może wypić ?

Gość gość
Już po ślubie. Świadek był z dziewczyną, druhna zarzygana, wesele do d**y. Dziękuję, dobranoc. Edzia.

Gość gość
Dobrze ci tak idiotko

Gość joyfashion
Cześć dziewczyny, Chciałabym Was serdecznie zaprosić do odwiedzenia nowego sklepu internetowego z fajnymi i modnymi butami www.joyfashion.pl oraz na FB polubienia naszego profilu. Nie denerwujcie się, rozkręcamy powoli rodzinny biznes i zależy nam aby go troszkę podpromować:)\ Dziękuję !