Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość000

ciąża1

Polecane posty

Gość gość000

Cześć wszystkim! ;) Nie dawno współżyłam z moim chłopakiem, był to nasz pierwszy raz. Chodzi o to, że po pewym czasie na chwile przestaliśmy to robić, po czym chcieliśmy zrobic to od tyłu, niestety prezerwatywa pękła. Może dlatego że zarówno "ja" byłam jak i penis był słuchy oraz penis mojego chłopaka już nie stał.Naszczęście penis nie wszedł do środka, podczas wkładania do pochwy zbiorniczek przesunał się na bok, podejrzewamy że dlatego gumka nam pękła, chociaż może też dlatego, że prezerwtywa ta była kupiona dużo wcześniej, a gdzieś kiedys czytałam, że nie mogą za długo leżeć, bo pozniej pękają. Podczas całego stosunku nie doszło do wytrysku, w zbiorniczku znajdował się jedynie ten przezroczysty płyn, ktory pojawia się przed wytryskiem (czy w nim też są plemniki?). Czy jest możliwość zajscia w ciążę? Czy może podczas pękania jakis pleminik mogł jednak trafić do pochwy? Chce jeszcze zaznaczyć, że odrazu gdy gumka pękła odrazu przestaliśmy, penis znalazł się na wierzchu, gumka pękła po boku.

Gość gość
Jesteś w ciąży na bank :) Trudno się mówi :D

Gość gość
Za 9 miesięcy będzie bobas.