Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuje rady , pomożecie?!

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio robiłam chłopakowi dobrze rączka i miał wytrysk, po jakieś godzinie kochalismy się bez zabezpieczenia... nie miał wtrysku we mnie. I chodzi o to czy plemniki z poprzedniego wytrysku mogły przeżyć ta godzine i być zdolne do zapłodnienia?

Gość gość
jesli po tym ręcznym nie poszedł się umyć, to owszem, mogły przeżyć

Gość gość
Napewni zrob cos szybko ja tak mialem ze swoja. Nie lepiej sie tylko pomasturbowac?

Gość gość
Mogły być w nasieniowodach, mycie nie ma znaczenia. Jeśli przerywany to tylko wtedy kiedy poprzedni stosunek z wytryskiem nie był tego samego dnia

Gość gość
Nikt więcej się nie wypowie?

Gość gość
>chodzi o to czy plemniki z poprzedniego wytrysku mogły przeżyć ta godzine i być zdolne do zapłodnienia< oczywiscie ze mogły, pardon, mogą. nie pamietam dokladnie, ale poza cialem plemniki żyja chyba do 4 godzin, za to w ciele (czyimkolwiek) znacznie dłuzej. Ostatnio bylo na BBC ze potrafią sie zakotwiczyc w twoim jajowodzie w stanie wyłaczonym nawet do 5 dni (twoj organizm je "usypia" i budzi gdy komórka jajowa jest juz na miejscu.) Jezeli chcecie sie pobawic wspólnie aż do samego orgazmu, to albo tylko ze srodkami anty, albo kazde sobie (masturbacja), zadnego kontaktu rąk koło narzadów płciowych.