Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brzydkie dziewczyny rodzą brzydkie córki więc nie powinny tego robić

Polecane posty

Gość gość

bo krzywdzą swoje potomstwo

Gość gość
Brzydka i tak zostanie pokochana przez mezczyzne w przeciwienstwie do przecietnego faceta

Gość gość
córka najczęściej jest podobna do swojego biologicznego ojca, więc to brzydcy panowie nie powinni płodzić dzieci, bo córkom robią tyko krzywdę.

Gość gość
chyba żartujesz

Gość gość
no tak, bo to tylko geny matki wchodzą w grę jeśli chodzi o potomstwo... Zastanów się co piszesz;p Każde dziecko jest na swój sposób piękne a matka może być najgorszą maszkarą to w połączeniu z całkiem niezłym facetem może wyjść ładna córka. Albo urodzi syna;p

Gość gość
niezli faceci nie lecą na brzydkie

Gość gość
Dla jednych co brzydkie jest piękne, zależy od gustu a o gustach się nie dyskutuje.

Gość gość
taa jasne

Gość gość
Większej bzdury nie słyszałam.. Czy to ważne czy dziecko będzie ładne czy brzydkie ? A poza tym każdy może być ładnym jak o siebie zadba.

Gość gość
Jasne, że ważne :O Z****** egoistko, nastolatki wieszają się i podcinają sobie żyły, bo są prześladowane przez wygląd. Te brzydkie dziecko kiedyś pójdzie do szkoły. Myślisz, że to fajne życie? Brzydcy nie mają przyjaciół, związków. I dbaniem o siebie nie ukryjesz krzywego nosa czy wyłupiastych oczu :O

całe szczęście że jestem piękny, będę miał ładne córki .. ale nie zniósłbym gdyby były grube dlatego muszę znaleźć szczupłą żonę, aby wyeliminować te ryzyko do zera.

Gość gość
Matko nie słyszałam większych bzdur... Dla jednych możesz być ładny a dla innych brzydki więc idąc tokiem takiego rozumowania nikt nie powinien mieć dzieci bo stworzymy brzydki naród... Boże widzisz i nie grzmisz...

Gość gość
właśnie tworzymy brzydki naród w większości buraczany świńskoryjski chyba że jestes slepa

Gość gość
To jakim się stajemy nie ma często nic wspólnego z tym jakim się urodziliśmy, chyba że się mylę...

Gość gość
Gowno prawda. Ja mam sliczna mame ,ma twarz jak laleczka a figure jak modelka (idealne wymiary) ojca brzydkiego, i sama wyszlam w najlepszym przypadku przecietna. A moj brat jest bardzo przystojny. Brzydkich ludzi powinno się eksterminowac, albo pozbawić płodnosci

Gość gość
No dobra może nie wszystkich, tylko tych skrajnie brzydkich albo brzydkich nie posiadajacych testosteronu(a ich tez znajdzie sie wielu wiec na to samo wyjdzie) jednak poza wygladem najgorszy jest u faceta BRAK JAJ. To jest porazka do kwadratu.

Gość gość
No ok a co jeśli ktoś tą Twoją śliczną mamę uznałby za brzydką mimo że Ty uważasz ją za piękną? To jest rzecz gustu a gust każdy ma inny...

Gość gość
No ok a co jeśli ktoś tą Twoją śliczną mamę uznałby za brzydką mimo że Ty uważasz ją za piękną? To jest rzecz gustu a gust każdy ma inny...

Gość gość
Ja jestem brzydka,chyba najbrzydsza na swiecie i co mam robic z tego tragedię?

Gość gość
To wina facetów którzy zachwycaja sie maciorami.

Gość gość
Dziewczyny! Piękno leży wewnątrz... A facet, który patrzy tylko na wygląd jest mało wartościowym człowiekiem... Piękno fizyczne wcześniej czy później przeminie i co wtedy? Ten zauroczony w wyglądzie swojej kobiety pójdzie do innej bo ta mu się przestanie podobać? A wnętrze zostanie na zawsze