Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gruba123

Jakie są możliwe sposoby do schudnięcia?

Polecane posty

mniej żreć wiesz sposobów jest wielę podać ci kilka diet?

dla otyłych ludzi jest taka dieta bardzo skuteczna: jeść wszystko normalnie do godziny 14.

Gość gość
a byłaś u dietetyka, robiłaś badania np: tarczycy.

ja schudłam na diecie szwedzko jakiejś tam nie pamiętam nazwy polegała ona na jedzeniu dwóch posiłków o 12 i o 16 schudłam 5 kg w 5 tygodni a posiłki były normalne nie jakieś tam sałatki także polecam :)

bardzo stara dieta Diukana może ci pomóc rano: gotowane jajka obiad: pierś z kurczaka (gotowana) kolacja:twaróg z jogurtem naturalnym

Już próbowałam co niektórych diet już nie pamiętam jakich ale ja i moja cała rodzina jest taka pulchna genetyka, na tarczyce ni choruję miałam nawet robione wyniki na TSH, cukrzyca.

Gość gość
Po prostu jedz regularnie. Ja mialam okresy w ktorych tylam i nie moglam schudnac nawet po odstawieniu szkodliwych produktow. Kluczem do szczescia jest regularne jedzenie np sniadanie o 8, II sniadanie 12, obiad 15, podwieczorek 17, kolacja 18. 5 posilkow jest akurat bo przyspiesza przemiane materii, wystarczy trzymac się godzin, jeść w miarę zdrowo, pić dużo wody i trochę się ruszać. Nie koniecznie wiele, wystarczy w tygodniu 2 razy po godzinie wsiasc na rower i kilogramy szybko leca.

Gość KingaStefankaFanka
Hmmm nawiązując do innego Twojego tematu...jeśli myślisz, że jak schudniesz to sąsiedzi przestaną Cię obgadywać to jesteś w błędzie...musi chodzić o coś innego, tylko Ty swoją otyłośc widzisz na pierwszym miejscu i dlatego myslisz, że to jest powodem. Pewnie po prostu masz inne zainteresowania niż sąsiadki, one czują że jesteś inna i dlatego Cię obgadują :) Mnie np koleżanki niektóre na studiach nie lubiły bo byłam INNA :D np mam w dupie czy mi pasek pasuje do torebki i jak mi sie spodoba bluzka z bazarku to ją noszę do markowych spodni itd a także oglądam inne programy w tv niż one i rozmawiam na inn tematy...a wygląd nie jest taki ważny...

Gość pelikanice głupie
to jest troll, projekt :O

Gość gość
Jak słyszę takie pomysły - jedz tylko do godziny 16 albo tylko do 18, czy też jedz o stałych porach - 8, 12, 15, 20 to mnie ściska. Jako osoba szczupła, nigdy nie mająca problemu z nadwagą, powiem wam jedno - jem, KIEDY JESTEM GŁODNA. Nieważne, że jest godzina 23 - wczoraj o tej porze jadłam kolację. Nie patrz na zegar, tylko słuchaj swojego brzucha. On Ci doskonale powie, kiedy powinnaś coś zjeść. Rany - to jest tak proste, jak budowa cepa. Człowiek jest tak dobrze skonstruowany pod tym względem, a wy wymyślacie jakieś bzdury. Przecież to jakiś koszmar jeść tylko do godziny 16! Albo zawsze o tych samych porach wbrew temu, co mówi nam organizm!

Gość pomarszczona Mariola
A ja tak jem i jestem szczupła! Tylko niestety pomarszczona... :(

Gość poziom02
ile ważysz ? paszteciaro salcesonowa

Gość gość
Nie mozna czekac do momentu az zachce Ci sie jesc. jakby tak bylo to jedni jedliby raz na dzien a inni 10 razy

Gość gość
podstawą drogi do schudnięcia powinna być wizyta u dietetyka mogę polecić ci sprawdzonego dobrego dietetyka z poradni http://jasmed.pl/ mi bardzo pomógł w odchudzaniu i mam nadzieje że tobie też pomoże :)

Gość gość
ty grubasie j****y!

Gość gość
mniej żreć, więcej się ruszać i olej zamienić na nierafinowany olej koksowy (nie mylić z palmowym) i smażyć piec dusić tylko na nim - nawet masło nim zastąpić. Sam w sobie olej ma właściwości mocno przyspieszające spalanie materii - poczytaj.

Gość gość
Tak jak wyżej. .jedz kiedy glodna jesteś! Ja jak pracowalam to jadłam o tych samych godzinach i nie chudlam..te 5 posilkow dziennie to też mit! Słuchaj swojego ciała!