Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to aby nie za szybko

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 4 miesiacu ciazy a ja juz zamowilam wozek i kupuje rzeczy dla dziecka. Nie znam nawet plci. Kupuje dla chlopca bo czuje ze to chlopiec.

Gość gość
Oczywiście, że za szybko. Ja też czułam, że będzie chłopiec, a mam małą rozbójnicę dziewczynkę.

Gość gość
Oj nie kupuj dla chłopca jeśli płci nie znasz. No zawsze można dziecko ubrać w chłopięce, ale po co? Jak na razie staraj się kupować unisexy . Ja też od razu zaczęłam kupować różne przedmioty, ale masz jeszcze czas.

Gość gość
Dokladnie. Ja tez natychmiast popadlam w manie kupowania. Ale uniwersalne kupowalam...

Gość gość
Moja ciaza skonczyla sie w polowie 5dobrze ze nic nie kupilam teraz jestem w ciazy i tez nic nie kupimy wczesniej. Mam ogarnietego meza i on zrobi zakupy

Gość gość
przestrzegałam koleżankę jak do domu sobie łóżeczko przyniosła w 10 tygodniu, że potem może być ciężko się pozbierać. ALE to jej lekarz powiedział, że gdyby dziecko miało być chore to by do 5 tygodnia poroniła. I co ? Okazało się, że dziecku na słuchaniu serca ono stanęło. jest teraz w około 17 tygodniu i nie wiadomo co dalej..

Gość gość
Ja do pierwszego dziecka tez juz od samego poczatku zakupy robilam.