Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chce wziac ze mna slubu

Polecane posty

Gość gość

Mial byc slub bo jestem w ciazy. Cywilny mial byc. Nawet kupilismy obraczki. Ale nie ma slubu bo nie zerwalam kontaktu z kolezanka ktorej on nienawidzi. Nie cuerpi jej bo zdradza meza usubela kiedys ciaze drze sie na dzieci. Nie widuje sie z nia czesto 1x w miesiacu. Ale slubu nie ma

Gość gość
Malusi szantażyk :):):),ale nie dziwię się facetowi że nie chciałby byś utrzymywała z taką osobą kontakt..Może nie toleruje takich zachowań,w końcu to nie jest dobry materiał na koleżąnkę.

Gość gość
a po co ci ślub na sile? znam taki przykład gdzie kolazanka zaciagnela faceta pod oltarz bo byla w ciazy i co z tego ma? zlozone juz papiery rozwodowe bo on znalazl inna. pamietaj nic na sile, ciaza to nie wymowka zeby wziasc slub. poczekaj az sam sie oswiadczy z milosci.

ile macie lat ? 15? szkoda tylko dziecka, że będzie miało niedojrzałych rodziców

30, to tym bardziej żałosne. Dlaczego rodzice nie mają ślubu? - aaa.. bo mamusia ma głupią koleżankę i tatuś strzelił focha ;) Chyba trzeba przyjąć do wiadomości droga autorko, że tatuś twojego dziecka niestety nie pała do ciebie zbytnią miłością.

Gość gość
ale sobie znalazł pretekst, żeby nie brać ślubu

Gość gość
mój też nie chce, kiedyś mi zależało, a teraz mam to w d***e. Jest jak jest, odejde od niego, bo po tym jak sie zachowal w tej kwestii, moje uczucie zaczelo wygasac. To juz wole byc sama.

Gość gość
d**ek, jego strata

Gość gość
U nas było tak na samym początki"nigdy się nie ożenie" jak juz byłam w ciąży to nie nie nie, a potem nie bo on ma komornika(18tys długu) bylismy u prawnika okazalo sie ze to w niczym nie koliduje bo to jego dlug i ok bedzie slub . Po czym wymyślił problem z koleżanką. Teraz już to mam tez w d***e. Chce wyjechać za granice do pracy niech jedzie i kase przywiezie a ja bede sobie z dzieckiem sama. Niedojrzały gnojek. Rozczarował mnie