Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwiazek z rozsadku z 10 lat starszym partnerem ma sens?

Polecane posty

Gość gość

on brak przebojowosci, ale ma udzialy w rodzinnej firmie, zarabia z 20 tysiecy na reke, czasem troche mniej, ale ogolnie na pewno ponad 10 na reke ma regularnie mily, troskliwy, naprawde inteligentny, czyta ksiazki filozoficzne mimo tego, ze zajmuje sie biznesem ubiera sie byle jak, ale ma mieszkanie 80 metrow w dobrej dzielnicy z widokiem na park i duzym balkonem on mysli powaznie o tobie i szuka stalego zwiazku ty sie jeszcze nie wsyszalalas, amsz 23 lata, konczysz administracje na publicznej uczelni mialas chlopaka rownolatka, od 3 mesiecy jestes sama wrocilas z kolezanami z hiszpanii, duzo imprezowalas, przespalas sie raz z Hiszpanem po imprezie ten starszy facet cie podrywal, spotkalas sie z nim z 6-7 razy, przespalas sie dotad tylko raz (z jego strony byl slaby seks, szybko doszedl, nie dal ci orgazmu)... ale widzisz ze jemu chodzi o powazy zwiazek, nawet cos o dzieciach wspomnial angazusjesz sie w to, czy wycofujesz?

Gość gość
Niezła zdzira z ciebie autorko. Ale pewnie, interesy przede wszystkim. Zawsze mnie śmieszy kiedy dziewczyny oburzają się (sztucznie, teatralnie wręcz), gdy proponuję im sex bez zobowiązań. A co się okazuję, to praktycznie każda, gdzieś tam komuś d**y po pijaku dała. W dodatku zazwyczaj byle komu, jakiemuś brudasowi, burkowi, chamowi, prostakowi. Ja miałbym się z taką związać? O rany... a w życiu. Wolałbym zdechnąć na mrozie.

Gość gość
Typowa kafeteriank, a może nawet typowa polka :D

Gość gość
ja nie mogę nie boisz się kobieto że możesz złapać hiv badałaś się w ogóle ?

Gość gość
od czego ona moze niby zlapac hiv?

Gość gość
od puszczania się na imprezach z byle kim?