Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do niewiernych facetów: dlaczego zdradziłeś?

Polecane posty

Gość gość

Jakie były tego powodu? Zakochanie czy po prostu chęć pod*****nia?

Gość gość
Znudzenie zona. Za wczesnie sie ozenilem, ale mi trula glowe, ze jestesmy razem 1,5 roku i sie nie oswiadczylem. Chcialem ja lepiej poznac, ale postawila mi ultimatum. Rok po slubie bylem pewien ze to nie to. Szukam wiec milosci, jak znajde to sie rozwiode, na razie mam przynajmniej sex za darmo z zona.

Gość gość
A jak zamiast miłości znajdziesz trypla albo aidsa? Też sie rozwiedziesz?

Gość gość
latała za mną i szarpała za rozporek. jak się na chwilę zatrzymałem to klękała, pchała łapy do rozporka, wyciągała i robiła mi loda na szybko. nic do niej nie czułem, bo kocham żonę, ale ten lód to fajna sprawa, bo żona mi nie robi

Gość gość
gość dziś latała za mną i szarpała za rozporek. jak się na chwilę zatrzymałem to klękała, pchała łapy do rozporka, wyciągała i robiła mi loda na szybko. nic do niej nie czułem, bo kocham żonę, ale ten lód to fajna sprawa, bo żona mi nie robi xxxx Buahahaha mąż ci takie kity wciska? Nieźle cię wkręca :D

Gość gość
ależ skąd. odpowiedziałem tylko na zadane pytanie "dlaczego zdradziłeś?"

Gość gość
:)po co w ogole wychodzic za maz jezeli i tak sie to rozwodem skonczy a jak nie skonczy sie rozwodem to widac ze gorzej bedzie no kurcze ja nie rozumiem po co penisa wystawiac 555 www.youtube.com/watch?v=IDWSBRwgnMc

Gość gość
Ja zdradziłem z głupoty. Zdradziłem z piękna kobietą, chyba dlatego, że wcześniej byłem w niej zakochany potem studnia, długo się nie widzieliśmy. Potem ona wyjechała, a gdy spotkaliśmy się kolejny raz powiedziała mi, że zawsze mnie chciała ale nie była w stanie mi tego powiedzieć. Dziś mam zdewastowane życie. Momentami zastanawiam się po co mi to wszystko. Z perspektywy czasu który upłynął wiem jedno. Zdrada nie popłaca. Rujnuje się życie sobie i innym. W moim przypadku była dziewczyna załatwiła mnie na cacy. Straciłem nie tylko ją ale i wszystko na co pracowałem wiele lat. Panowie pamiętajcie...kobiety są mściwe na potęgę i nie przebierają w metodach by dopiąć swego. Nawet nie będziecie wiedzieli kiedy trafi was cios i z której strony, a wierzcie mi...będzie bolało jak nigdy dotąd

Gość gość
Przestań świrować człowieku, nie każdy jest taki miękki jak ty. W trakcie małżeństwa przepałem się z miłością mojego życia i co. Chciała mi tylko dojebać, spełnić swoją zachciankę, dostała to i niech spada.

Gość gość
"Panowie pamiętajcie...kobiety są mściwe na potęgę i nie przebierają w metodach by dopiąć swego. Nawet nie będziecie wiedzieli kiedy trafi was cios i z której strony, a wierzcie mi...będzie bolało jak nigdy dotąd" A to ciekawe.. Myślisz, że ciebie jej "zemsta" bolała bardziej niż ją twoja zdrada? Poczekaj aż zostaniesz zdradzony przez kochaną osobę a przekonasz się sam jaki to ból.

Gość gość
Jak żona nie daje to sama sobie winna...

Gość gość
No właśnie a jak mąż myśli rozporkiem to sam sobie winien.

Gość gfbgffh

Jeszcze przed zdradą był brak szacunku, wyzwiska, nieskłonność przez żonę do ustępstw, ciągła krytyka na męża, udowadnianie na siłę że ona ma we wszystkim rację. Potworne bóle głowy, kłótnie do 2 w nocy, awantury wszczynane przez żonę po spotkaniach towarzyskich, rodzinnych, że niby coś źle powiedziałem itp., wymuszanie na mnie ślubu, wymuszanie określonych czynności, wyjazdów itp. Czyli niemal znęcanie się psychiczne. Ten związek umarł już kilka lat temu taka prawda. Spotkanie lepszej kobiety po prostu do końca uśmierciło to. Przykro mi jest że tak się stało ale nigdy byśmy się i tak nie dogadali. Rozwód.

Gość Były pewnej dziewczyny
Dnia 17.08.2014 o 22:35, Gość gość napisał:

Ja zdradziłem z głupoty. Zdradziłem z piękna kobietą, chyba dlatego, że wcześniej byłem w niej zakochany potem studnia, długo się nie widzieliśmy. Potem ona wyjechała, a gdy spotkaliśmy się kolejny raz powiedziała mi, że zawsze mnie chciała ale nie była w stanie mi tego powiedzieć. Dziś mam zdewastowane życie. Momentami zastanawiam się po co mi to wszystko. Z perspektywy czasu który upłynął wiem jedno. Zdrada nie popłaca. Rujnuje się życie sobie i innym. W moim przypadku była dziewczyna załatwiła mnie na cacy. Straciłem nie tylko ją ale i wszystko na co pracowałem wiele lat. Panowie pamiętajcie...kobiety są mściwe na potęgę i nie przebierają w metodach by dopiąć swego. Nawet nie będziecie wiedzieli kiedy trafi was cios i z której strony, a wierzcie mi...będzie bolało jak nigdy dotąd

No u mnie było to samo tylko że ona nie zdaje sobie sprawy czym ja odpowiem w odpowiednim momencie. To będzie kilka subtelnych i wyrafinowanych, wiarygodnych uderzeń w jej czułe punkty. Nie wie z kim zadarła i na pewno będzie żałować że się mściła. Obrócę jej życie w pył. Na każdej płaszczyźnie uderzę. Dom, praca, najbliższe otoczenie, rodzina, kochasie, znajomi, sąsiedzi. Czekam wytrwale do tego dnia by się zemścić.

Gość Były pewnej dziewczyny
23 godziny temu, Gość gfbgffh napisał:

Jeszcze przed zdradą był brak szacunku, wyzwiska, nieskłonność przez żonę do ustępstw, ciągła krytyka na męża, udowadnianie na siłę że ona ma we wszystkim rację. Potworne bóle głowy, kłótnie do 2 w nocy, awantury wszczynane przez żonę po spotkaniach towarzyskich, rodzinnych, że niby coś źle powiedziałem itp., wymuszanie na mnie ślubu, wymuszanie określonych czynności, wyjazdów itp. Czyli niemal znęcanie się psychiczne. Ten związek umarł już kilka lat temu taka prawda. Spotkanie lepszej kobiety po prostu do końca uśmierciło to. Przykro mi jest że tak się stało ale nigdy byśmy się i tak nie dogadali. Rozwód.

Też podobnie było u mnie.

Gość Gość
Dnia 17.08.2014 o 14:09, Gość gość napisał:

latała za mną i szarpała za rozporek. jak się na chwilę zatrzymałem to klękała, pchała łapy do rozporka, wyciągała i robiła mi loda na szybko. nic do niej nie czułem, bo kocham żonę, ale ten lód to fajna sprawa, bo żona mi nie robi

Fantazja.

Gość eks żononarzeczony

U mojej eks na podwórku już z 12g się kisi skitrane. Może jeszcze kilka dorzucę kto wie i może pogrążę kogoś innego ;-) Później telefon w pewne lubiane miejsce i astalavista bejbe ;-)  

Gość On2

Namawiała mnie na seks bez zobowiązań i przysięgała że nikt się nie dowie. Godziła się na wszystko, mogłem wsadzić w każdą jej dziurę, a na koniec nasikać na nią.

Gość Gość
12 godzin temu, Gość Były pewnej dziewczyny napisał:

wymuszanie na mnie ślubu, wymuszanie określonych czynności, wyjazdów itp. Czyli niemal znęcanie się psychiczne

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha!

Gość Bimba

Faktycznie byłeś strasznie nękany!!!

Aż dziwne że nie zgłosiłeś tego na policji!

No bo jakim prawem będąc w związku  można wspominać o chęci zalegalizowania związku, a już nie daj Boże chcieć z ukochaną osobą odwiedzać swoją rodzinę czy robić coś razem???

No jakim prawem???