Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

A może Monika??

Polecane posty

Gość gość
Mi się Marika kojarzy z jakąś cyganką albo rumunką. Monika to złe imie dla złych kobiet. w latach 80 to imię kojarzyło się z kure.vvkami.

Gość gość
monika i karolina brzydkie...marika ładnie...wolałabym sto razy mieć na imię marika niż karolina

Gość gość
Boszzzz co za krowy.

Gość gość
tak pustak, kretynka, krowa... ale dałaś popis własnej osoby. Takimi wyzwiskami to tylko puste i głupie Karoliny operuja :)

Gość gość
Mnie osobiście nie podoba się to imię.

Gość gość
Karolina??? współczuje, ale cie matka skrzywdziła.

Gość gość
karolina ty naprawde jest prymitywna i pusta...i wybacz ale twoje imie naprawde nie jest ładne

Gość gość
Monika juz milion razy lepsze od Karolci. Karole są puszczalskie.

Gość gość
Karoliny są wulgarne ... jak widać po tym temacie. A tak z obserwacji zyciowych to większosc jakie znam nie doszła w życiu zbyt daleko, kelnerki, panie do towarzystwa, sprzataczki.

Gość gość
hahahhaha widać jak cię wzięło. przeciexz wszystkie złe opinie o karolinie wypisuje zazdrosna mariczka

Gość gość
Dzięki ,dziewczyny za opinie,nawet te negatywne,bo o to chodzi,nie każdemu musi się podobać,ale bez wyzwisk i patologi,wsiur itp. przeraża mnie niekiedy prostactwo innych

Gość gość
panie do towarzystwa xxx w fajnym towarzystwie sie obracasz. daj małej monika, bedzie w rodzinie.

Gość gość
proszę mnie do nikogo nie porównywac,zadna marika nie jestem

Gość gość
poza tym jak niby ta marika mioałaby wyzywac karoline jak jest po kilka wpisów z tej sdamej minuty a tylko jeden post na minute mozna wysłac

Gość gość
znałam dwie Mariki w życiu. jedna to córka chłpaka ktory ze mna chodził do podstawowki. dziadowski menel a jego konkubina to tania solara po zawodówce. druga Marika to dziewczynka 3 letnia pochodząca z rodziny o niskich lotach.

Gość Komandor Zielononóżka
Ja mam tak na imię, wszyscy do mnie "monia, monia" xD

Gość gość
nie widze tutaj ani jednego postu w tej samej minucie...

Gość gość
sorry ale nikt na poziomie nie nazwie dziecka Marika, bo wie, że to wiocha. takie imię może się podobac jedynie w gimnazjum, potem jak człowiek dorasta to nabiera jako takiej ogłady i gustu i zdaje sobie sprawe z czym lub z kim się taka Marika kojarzy.

Gość gość
Karole są puszczalskie. x Nie sądź innych według siebie :P

Gość gośćMarika
oczywiście,że nie ja wypisuje wszystkiego tu o Karolinie,kilka postów napewno po tym jak mnie wkurzyłaś, obrażając nie tylko mnie ale i moje dziecko,bo ci sie imie nie podoba, posty o prymitywie,jakim zastałaś nazwana wyszły oczywiście ode mnie, i ten że twoja babcia,pewnie dumna nie jest że taka wnuczka nosi jej imię też.reszta to już nie ja... przemyśl czasem swoje zachowanie, obrażasz wszystkich tu dookoła od patologii,wsiur,krów,prostaczek, chyba o tobie to świadczy jaki z ciebie naprawdę prymityw...

Gość gość
ładnie i prosto zarazem, moja ciocia też ma Monika i jest kochana osobą.

Gość gość
A mi się Monika bardzo podoba. Zresztą nie patrz na ludzi bo jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. Ważne żeby Tobie się podobało. Marika też fajne :) pozdrawiam

Gość gość
Monika fajne imie. Proste bezpretensjonalne i miedzynarodowe i ladny skrot np Monia monis

Gość gość
nie podoba mi się Monika

Gość gość
A mi właśnie podoba się Twoje imię, Monika już mniej

Gość gość
marika jeszcze jeszcze ujdzie choc za piekne nie jest ale monika? blagam was. nigdy w zyciu.

Gość gość
Bardzo ładnie Marika,masz naprawdę orginalne imię, Monika takie sobie,a le jak Ci się podoba,ok nie jest też najgorsze

Gość gość
Monika to jest śliczne imię i super się zdrabnia :D myślę że mąż raczej nie będzie mylił waszych imion, bo na malutką Monikę raczej będzie wołał Moniś, Monia, Moniczko :D

Gość gość
pamiętam jak moja mama była w ciąży. zapowiedziała, że jak będzie miała trzecią córkę, to jej da Monika. Ja siostra i tata zaprotestowaliśmy, twierdząc, że jest to brzydkie imię. Na szczęście urodził się brat, który obecnie ma już 17 lat :) Bez urazy do nikogo, ale Monika to porażka, w życiu nie chciałabym mieć tak na imię!