Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dhhkferf

Dlaczego Starych Panien nikt nie chce ?

Polecane posty

Gość gość
A kto by chciał starą pannę. Pojebane dewotki, ułomne życiowo. I w dupę niech sobie wsadzą swoje tłumaczenia wiadomo jakie. Fajne laski zawsze mają partnerów te najlepsze mają stałe szczęśliwe związki. Te stare panny, są jak klony, wszystkie mają tą samą śpiewkę. Unikam takich jak ognia, przerabiałem to.

Gość gość
bo są upierdliwe i apodyktyczne w większości a im starsze tym gorsze

Gość gość
A kto by chciał starą pannę. Pojebane dewotki, ułomne życiowo. I w dupę niech sobie wsadzą swoje tłumaczenia wiadomo jakie. Fajne laski zawsze mają partnerów te najlepsze mają stałe szczęśliwe związki. Te stare panny, są jak klony, wszystkie mają tą samą śpiewkę. Unikam takich jak ognia, przerabiałem to.

Gość gość
Haha klony... przypomina mi sie georga lucasa star wars "atak klonów";-)

Gość gość
Ja nie mam nic przeciwko starym pannom. Gdybym się w jakiejś zauroczył a ona we mnie, byłbym wniebowzięty. Dziwne? Może.. ale nie dla mnie : )

Gość gość
ja mam 23 nie wiem czy to stara panna, może bez przesady. Uważam, że nie wiem dlaczego jestem sama...??? Jestem kobietą kumplem i to prawda, mam masę kolegów, moi rodzice ciągle myślą, że to sa moi faceci, mimo, że ja im mówię, że to są przyjaciele!!! a potem im mówię, że byłam gdzieś z X i jego dziewczyną, a oni zawsze się pytają; On ma dziewczynę??? Nie wierzą, że można mieć kumpla. Pewnie wg nich niestosowne to jest ;-) Ale z żadnym z moich kumpli nie chciałabym być, mało tego jak znajome, kuzynki przyprowadzają facetów - to ja zawsze myślę, o matko nie zazdroszczę im, jak one mogą chcieć być z takim kimś...Więc mam chyba astronomiczne wymagania. Za stary - nawet 3 lata to za dużo!, za młody (może 1 rok bym zniosła), zły wygląd, wykształcenie, zarobki, kultura osobista...no ale niektórzy mi się podobają, lubię nieco nieśmiałych facetów w moim wieku, wykształconych, dobrze rokujących na przyszłość, wysokich i przystojnych ;-) Takich jest pełno, więc to nie problem...ale jednak mimo to nie mogę się zdecydować. Jednak mam astronomiczne wymagania, ale sama oferuję właściwie to samo ;-) więc chcę po prostu moją kopię. Żartuję ;-) Pozdrawiam

Gość gość
gość z 21:48 a kim jesteś i jakie stare panny cie interesują?

Gość gość
Do tej co to uważa,że mężatki z większym stażem są nieszczęśliwe: Jestem mężatką z 12letnim stażem i kocham mojego męża nad życie,jesteśmy bardzo szczęśliwi.Nie skłamie jeśli dodam,że z dnia na dzień zakochujemy się w sobie coraz bardziej. Wybrałam idealnego partnera na życie, jest cudownym człowiekiem. i myslę,że to kwestia wyboru życiowego partnera. wspólczuje Ci złych wyborów,powiedz mężowi,że żałujesz,że za niego wyszłaś i weź rozwód.

Gość gość
22:15 - wyjątki sie zdarzają, przecież tamta dziewczyna pisała, że ona nie zna udanych starych związków, a nie że w ogóle takich nie ma, dżizas :O

Gość gość
Statystycznie w Polsce jest więcej kobiet niż mężczyzn, więc, mimo, że niektórzy panowie bardzo się starają "obrobić" tę nadwyżkę (posiadając kochanki i koleżanki na seks), to jednak siłą rzeczy pewien odsetek zostaje ;). A tak poważnie, mężczyźni narzekają, że kobiety mają wymagania, że kiedyś miały mniejsze. Kiedyś mężczyźni byli bardziej odpowiedzialni, poważniej myśleli o życiu, a dzisiaj, zwłaszcza na takich portalach typu sympatia.pl, same napalone samce, przeważnie żonate bądź przynajmniej "zajęte", szukające naiwnej panienki do wykorzystania. To, że kobiety oczekują kogoś poważnego i godnego zaufania dobrze o nich świadczy, niż by miały brać pierwszego lepszego "wielkiego romantyka" okazującego się lowelasem zmieniającym panienki jak rękawiczki. Panowie, wielu z was jest niegodnych zaufania, sami zastanówcie się czy nie ma w tym racji, że kobiety są ostrożne.

Gość gość
No i tu dzieciarnia jest wasz problem,macie wymagania! Ja odnosnie zony ani Ona odnosnie mnie nie ma zadnych i zyjemy sobie bezproblemowo juz ohoohoo i jeszcze dluzej:-D Wiecie czego wymagam? Zeby byla i to wystarczy. Kocham Ją za to jaka jest a nie co robi a czego nie.

Gość stary kawaler 25 lat
pokocham stara panne

Gość LolitaLonia36
Zapomnij.

Gość gość
A stara panna to od jakiego wieku ?

Gość kochaam życie
ja jestem starą panną :-) i nie wiem co to będzie bo nie za bardzo lubię z kimś dzielić mieszkanie,i mam pasję która wymaga samotności,a miłości mam tyle że jest jak w puchu ,nie wiem jeszcze którą drogą sobie pójdę

Gość gośćJojasia
Drogą samotności Kochana ,drogą samotności niestety :(

Gość gośćwawelczokoman
Dziś zobaczyłem reklamę eDarling jakkobieta poweidziała coś w stylu : tu poznałam partnera spełniającego moje wymagania.Powiem wam szczerze ze zasmiałem się na cały głos jakos tak spontanicznie ;):):D

Gość maratRa
Zalamka

Gość gość
to dlaczego starych panien nikt nie chce :-( przecież różnie się w życiu układa...to że jesteśmy same nie znaczy że jesteśmy nienormalne.

Gość gość
starych panien nikt nie chce bo ich płodnośc po 30 spada, to wbrew naturze, a rozmnażamy się jak zwierzęta.

Gość gość
nikt nie chce niesympatycznych albo kompletnie aseksulnych ( ale to i tych "niestarych" panien. Kazda inna kogos znajdzie. Jesli jest w miare normalna, to pewnie nie ma w poblizu wyboru, a nie kazda wychodzi za maz, aby wyjsc.

Gość gość
Bo sa głupie i brzydkie, jak każda której nikt niw chce.

Gość gość
Bo są stare, nie?

Gość gość
Ruszcie głową stare raszple i zacznijcie zakładać konta na portalach randkowych, proste. Tam nawet totalne paszczury są adorowane taka jest nadpodaż facetow. Wy byście chciały by Was podrywano na ulicy, tylko że w miejscach publicznych podrywa sie tylko te najładniejsze i przeważnie młodsze.

Gość gość
Wystarczy spojrzeć na przykłady z otoczenia, np. Stara panna Pani posłanka Pawłowicz.. Odpowiedź nasuwa się sama...