Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyna_22

Tabletki Antykoncepcyjne POMOCY

Polecane posty

Gość justyna_22

Może zacznę od tego że to jest moja 1 przygoda z tabletkami. Lekarz przepisał mi je na wyregulowanie hormonów ich nazwa to DESETTE FORTE. Lekarz powiedział żebym zaczęła brać je w 1 dniu cyklu, tak też zrobiłam biorę je już tydzień, ale to jak się czuję po tych tabletkach jest nie do opisania!! Nie potrafię normalnie funkcjonować, budzę się rano mam zawroty głowy, mdłości, cały dzień z chęcią bym przespała , czuję się napuchnięta wywaliło mi brzuch nie mogę go wciągnąć...a do tego wszystkiego jeszcze nadwrażliwość na światło i na zapachy! Myjąc głowę omal nie zwymiotowałam , drażni mnie zapach moich ulubionych perfum...czy to jest normalne!? Dodam że nie jestem w ciąży na 100 % ...lekarz mnie badał poza tym miałam okres. Na dodatek zero opinii na temat tych tabletek w necie!! Mój lekarz jest na urlopie będzie za tydzień a ja nie mam pojęcia co mam robić, czy odstawić to świństwo czy truć się dalej ? Czy nie zrobię gorzej jak je odstawię po tygodniu brania ??

Gość gość
albo przesadzasz albo faktycznie jesteś w ciąży nie słyszałam o nikim kto miałby takie objawy przy tabletkach, sama brałam tabletki 7 lat i nie miałam takich objawów

Gość justyna_22
Nie jestem w ciąży na 100 % bo byłam około miesiąca temu u lekarza wtedy właśnie wypisał mi te tabletki... nie przesadzam naprawde mam takie objawy ,sama jestem zdziwiona że aż tak to odczuwam, tabletki są napewno źle dobrane ale ja nadal nie wiem czy mam je brać czy odstawić

Gość justyna_22
a Ty widocznie miałaś dobrze dobrane dlatego czułaś się dobrze

Gość justyna_22
Proszę wypowiadajcie się!

Gość gość
Masz zle dobrane tabletki,za duzo hormonow. Ja tak mialam po nuvaring.

Gość gość
Odstaw złe dobrane moja siostra tak miała rzygała jak kot

Gość justyna_22
wlasnie wczoraj odstawilam i odrazu poczulam sie lepiej :)