Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polacy to taki żałosny, zacofany, zakompleksiony naród ?

Polecane posty

Gość gość
a co maja powiedziec ci co wrocili po 10/15 latach pobytu za granica bede wracac bo ta nasza zasciankowa mentalnosc mnie przeraza

Gość gość
niektórzy już wracają z jakąś kasą ponieważ mają już dość życia w tamtym pseudonowoczesnym społeczeństwie gdzie byli traktowani jako ludzie -plastiki gorszego sortu

Gość gość
zalezy z kim sie zadajesz, ja zadaje sie z normalnymi, nie mam fejsa, nie szczam w majtki na widok mody, dody, ćwody i środy.

Gość gość
...lewackiej środy hehe

Gość gość
dlaczego obcy szwenda się na polskim forum? Polak by tak nie napisał. Polskojezyczny, owszem. Polityka wstydu już nie działa, lewactwo, czas zmienić płytę:)

Gość gość
największy wstyd Polsce przynosi pisioroski rząd.

Gość gość
autorko kto kaze tobie tu zyc jedz sobie do niemiec czy francji albo do egiptu:)

Gość gość
W polsce to nawet nie można napisać na forum że żyga się i nienawidzi pilaków, bo ktoś zaraz krytykuje wolną wypowiedz i czyjeś poglądy... wiedząc lepiej... żałosna polska masa społeczna :-) ... i ta poprawność myślenia... Popieram ludzi krytykyjący polaków czy to w polsce, czy za granicą, nie każdy chce należeć do tego g****a polski i polaków.

Gość jagoda kw
Wystarczy spojrzec na straz pozarna na zachodzie i w polsce, w polsce wiele osp tylko sklepow pilnuje. Są takie co nie trzezwieja. Na zachodzie od razu wywalają, a u nas szerzy się patologia i mentalne zacofanie.

Gość gość
Pozdrowienia z wolnej od terroryzmu i komunizmu Polski na zachodzie europy nawet nie ma wolności słowa i demokracji !

Gość gość
Wolnej od normalnego myślenia, wolnej od zdolnych i pracowitych ludzi, wolna od wolności słowa i poglądów, wolnej od uczciwych urzędów i pracodawców. Na szczęście Ci wszyscy nieudacznicy co wyjechali z Polski zaraz wrócą a za granicą zostaną tylko Ci ambitni i zdolni bo tacy w Polsce przyszłości nie mają.

Gość gość
Dlatego ja poważnie zastanawiam się nad emigracją stąd. Ze względu na ludzi i klimat , zdecydowanie za zimny jak dla mnie

Gość gość
"na zachodzie europy nawet nie ma wolności słowa i demokracji ! " Haha, no faktycznie, za to w polin jest lol.

Gość gość
To właśnie w polsce nie ma wolności słowa czy niesłyszeliście o nowych ustawach pisu antyterrorystycznych,gdzie policja może śledzić nas,podsłuchiwać bez powodu...tak samo ustawa że nie można kupić ziemi we własnym kraju nie będac rolnikiem...mało to cenzura internetu przez władze,moga usować strony i filmy z internetu i robia to poogladajcje sobie portale niezależnych dziennikazy pokazujace korupcje wladz,policji,sadow,prokuratury...ich filmy sa usuwane z youtube bez powodu...KTOŚ ICH CENZURUJE a policja śledzi.Gdzie tu wolność słowa...to śmieszne

Gość Takzetego
Fakt, włączam wiadomości I rzygać mi się chce. Ciągle to samo, ciągle to samo zacofanie. Dlaczego? Może dlatego, ze wiekszosc młodych ludzi emigruje i brak ,,swiezej krwi". Tak samo jak ja :D, mieszkam w Uk, jak czasem jestem w Polsce na urlopie to widzę brak kultury i wszechobecne cebulactwo. Chociaż polacy żyjący w Uk potrafią przebić cebulactwem wszystkich... Cóż, mimo wszystko mlody czlowiek żyjący za granica, tęskni za powrotem do ojczystego kraju (głupek?), bo jakie by nie było g...wno to przynajmniej swojskie. :D

Gość gość
Polacy to najbardziej zacofani,beznadziejno,chamscy,tchurzliwi,ograniczeni ludzie.Na ulicach brud,smròd zwļaszcz zimą,... a co najważniejsze brak wolnpści,ludzie są zniewoleni przez ograniczonych innych ludzi...ale taka prawda że i cała EUROPA jest jiż przeludniona i do d**y Nie ma gdzie uciec za bardzo już na tej planecie,wszędzie ludzie i brak wolnościAle polska to najwieksze dziadostwo i koszmar Ludzie w polsce sa obrzydliwi

Gość gość
Moi znajomi co maja swoje duże firmy coraz częściej pobiorą pod uwagę emigracje. Jak w Polsce nic sie nie zmieni albo zmieni na gorsze to pewnie wyjadą.

Gość gość
Zabawne, przecież wypowiedzi powyżej to własnie taka esencja polskości.

Gość Gość

jestem abstynentem i wszędzie za granicą polacy uprzykrzali mi życie z tego powodu, na początku ok bo może sobie myśleli że może zaćpa z nami nachleje się a tu nic... i niewiadomo skąd nagle agresja, wrogość

Gość pravvda

To Polki są tak zakompleksione, że dają d00py pierwszemu lepszemu, nawet brzydkiemu, obcokrajowcowi, tylko dlatego że jest z zagranicy.