Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

7 cm czy to duzo?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w zwiazku i moj chlopak jest o 7 cm mniejszy ode mnie mianowice ja mam 174 a on 167 czy to duzo? Czy macie podobna sytuacje wychodzac na ulice i ludzie sie za wami ogladaja nasmiewaja?Kocham go ponad wszystko ale czasami materializm ludzki nas wykancza,co mozemy w takiej sytuacji zrobic? Jak sie wspierac? Czy jest jeszcze jakas mozliwosc ze urosnie w wieku 19 lat?Jesli tak to co powinien jesc jak sie odzywiac? Czy macie takie zdjecie ktore nas bedzie wspierac gdy tylko uslyszymy niemile docinki od innych? Nie pytam sie dlatego ze cos w nim mi sie nie podoba bo jest idealny,ale on sam by chcial i prosil mnie o dodanie takiego pytania,wiec prosze bez niemilych odpowiedzi :)

Gość gość
Nie przejmuj się, są bardziej śmieszne pary na ulicach, np. gruba baba z chudym facetem, to dopiero śmiesznie wygląda. Poza tym masz dopiero 19 lat, jeszcze będziesz mieć 10 chłopaków za nim wyjdziesz za mąż, więc nie przejmuj się tym.

To minimalna różnica . Kiedyś chodziłam z chłopakiem który miał 1,68 cm wzrostu przy czym ja mam 1,84 cm wzrostu. Razem wygladalismy wręcz komicznie. Nie mogłam zakładać szpilek gdy gdzieś razem wychodziliśmy

Gość gość
Nie przejmuj się. Zobacz jakich facetów mają słynne modelki albo aktorki, częstoo wiele niższych.

Gość gość
Atam modelki to dla kariery albo kasy,ale zwykły człowiek to juz co innego

Gość gość
a co toza róznica, jak sie kochacie to nie ma znaczenia, i ludzie wokół was tez nie mają a szczególnie tacy którzy widzą to co nie jest istotne- wcale.