Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piterzprzedmiescia

Ktoś może 20zł pożyczyć do mbanku :)

Polecane posty

Gość piterzprzedmiescia

Cześć ludzie:) z racji długiego weekendu i nie działających banków nie dotarł do mnie pewien przelew, powodując że zostałem bez kasy. Ale może ktoś mnie poratuje przelewem 20zł do mbanku? oddam w poniedziałek na konto właściciela z którego przyszło, dodając 5zł:)

Gość piterzprzedmiescia
to szkoda:(

Gość gość
Jeśli mi obciągniesz to przeleje Ci 20zł + 5zł :)

Nauczony doświadczeniem bez zastawu nie pożyczam.

Gość piterzprzedmiescia
Szkoda że nie pojawiła się żadna odpowiedź idąca w pozytywnym dla mnie kierunku.

Gość piterzprzedmiescia
czyli nikt nie pomoze???

Gość gość
wypnij mi się spragniony jestem to Ci dam nawet więcej niż te marne 20 zł

Gość gość
Ja ci pożyczę. Podaj nr. konta

Gość piterzprzedmiescia
Dziękuje "gościu" 92 1140 2004 0000 3602 7524 0181. Jutro zwrot.

Gość piterzprzedmiescia
jak rozumiem propozycja nieaktualna...

Gość Kinia4
Nikt Ci nie pożyczy bo nie ma żadnej gwarancji, że oddasz Nikt ze znajomych nie pożyczy Ci tych dwóch dych?

Gość SzP
Zastaw coś w lombardzie. Oddasz szybko i po kłopocie.

Gość piterzprzedmiescia
Świetne są wasze rady, ale nie na te sytuację. Szczególnie mnie bawią te z podtekstem, heh. 20zł nie jest to zazwyczaj wielki majątek i zdarzało mi się komuś pożyczyć, odwrotnie widzę że to nie działa. Lombardu w miasteczku rodzinnym gdzie teraz jestem nie ma.

Gość gość
no sory ale w obecnych czasach (chociaż wiem, na kafe siedzą sami milionerzy, którzy wyciągają po 10 tysi miesięcznie) 20 zł to jakaś tam konkretna kwota jest. wątpię by ktoś się na tyle sfrajerzył by wysłać obcej anonimowej osobie jakąkolwiek kasę. pożycz od rodziców, znajomych, brata siostry.. nie wiem kogokolwiek z rodziny. nie musi być cała kwota tylko 5 zł od jednej, 5 zł od drugiej skoro nikt ze znajomych tudzież rodziny nie chce Ci pozyczyć, to jaka gwarancja, że oddasz obcej osobie, która nie widziała Cię nigdy na oczy? :o

Gość gość
Idź pożycz od sąsiadki, ja tak zawsze robię jak coś mi wypadnie.

Gość gość
Ja bym pożyczył, ale nie facetowi :D Sorry Gregory :D Jeden dzień wytrzymasz :classic_cool:

Gość gość
Jestem bezrobotna i zawsze w razie awarii pożyczyłabym w vivusie itp Dużo teraz tego jest Wiele daje pierwszą pożyczkę bez odsetek w 10-15 min masz już na koncie

Gość gość
dlaczego nie pozyczysz od rodziny czy znajomych?

Gość piterzprzedmiescia
przyjechalem do domu po rodzicach do malego miasteczka po 8 latach zeby spotkac sie z posrednikiem. zostalem na weekend zeby tak poprostu zostac. nie dotarl przelew od dziewczyny. zbyt wielu znajomych w realu nie mam. tak sie zlozylo ze w necie toczy sie duza czesc mojego zycia. Jeslu nikt nie moze przelac to jakos ptzezyje do jutra. Nie ukrywam ze troche zawiodlem sie na realnych i wirtualnych znajomych. heh, dlugi weekend...

Gość piterzprzedmiescia
naprawdę nikt nie może??

Gość gość
a czy wiesz ze mimo gdyby ktos ci je wyslal to i tak dostaniesz je najwczesniej jutro? wyobraz sobie ze banki w niedziele nie fukcjonuja wiec nie ma kto przelewow ksiegowac. myslisz ze ktos sie na to nabierze?

Gość piterzprzedmiescia
A na co się ma nabierać? Czego nie rozumiesz? Pytam czy ktoś może do mbanku przelać-z dość chyba wyraźnym wskazaniem o jaki bank chodzi by dotarł szybciej. Chyba każdy to zrozumiał. Nie przesadzajcie że 20zł to jakaś wielka kasa. Nie raz i nie dwa pożyczałem znajomym i obcym, i wracały do mnie w 99 procentach. Chyba tylko ja mam taką dozę zaufania do ludzi że potrafię im pożyczać. Ale kiedy ja mam problem i przelew nie dotarł i potrzebuje wydostać się z tego miasteczka to znajomi są na chorwacji, rodzina nawet nie wie pewnie co to mbank a wszyscy z neta dają głupie dobre rady zabijając nudny długi weekend na forum:) dzięki

Gość gość
zamaist truc komus d.u.p.e to idz na ulice i wyzebraj te 20 zl bedzie szybciej. zreszta jesli wystarczy ci 20zl na wydostanie sie z miasteczka, to idz na piechote daleko na pewno nie masz