Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wildrosegarden

pierwsza wizyta u ginekologa

Polecane posty

Gość wildrosegarden

idę we wtorek pierwszy raz do ginekologa, i mam pytanie: jestem dziewicą, czy więc lekarz może robić mi jakies badania tj. będę musiał się rozbierać? Chcę tylko dostać tabletki anty i powiedzieć o upławach

Gość gość
dobry lekarza, zanim wypisze tabletki antykoncepcyjne, to kieruje pacjentkę na badania hormonów, żeby dobrać najlepszy zestaw, a co do upławów, to tez wypadałoby żeby zajrzał i zobaczył jakiego rodzaju infekcję masz

Gość wildrosegarden
a jeśli np. religia mi nie pozwala żeby mnie zbadał jeśli jestem dziewicą? I ile czasu przed pierwszym stosunkiem trzeba zacząć brać tabletki zeby zaczęły działać?

Gość gość
weź nie wymyślaj już z religią, seks okay, ale badanie lekarza, od którego może wiele zależeć jest już be, zastanów się co jest ważniejsze- zdrowie czy inne rzeczy?

Gość wildrosegarden
nie mówię, ze nie dam sie zbadać, po co ta agresja? jestem tylko ciekawa. Po prostu czy może mnie badać jak jestem dziewicą

Gość wildrosegarden
to nawet nie chodzi o religię , tak tylko powiedziałam, chodzi bardziej o sumienie, po prostu jestem wstydliwa i chciałabym być najpierw z tym kogo kocham, no oczywiście że dam się zbadać, jak trzeba, bo wolę być zbadana i wyleczona, niż jakoś dziwnie pachnąca 'tam' czy z upławami podczas pierwszego razu

Gość gość
żadnej agresji nie było w moim poście, co zrobisz, to już na szczęście nie moja sprawa

Gość wildrosegarden
okej, spoko

Gość gość
No musisz się rozebrać i położyć na fotel-samolot.Przygotuj sie do zdjęcia majtek i badania cysiów.Rozpoczynając bzykanie musisz się do rozbierania przygotowana. Przeprowadzi z tobą wywiad i zobaczy piczkę.Nie jest to nic strasznego.Najlepiej popytaj mamy jak wygląda taka wizyta.