Gość małami 9202 Napisano Sierpień 16, 2014 hej wiem ze jest pełno na ten temat już wątków ale myślę ze każdy jest o inny ... wiec zacznę od początku pół roku temu do mojej pracy przyszedł nowy kolega marek . Na początku nie rozmawialiśmy ze sobą tylko jak wychodziłam z pracy do domy on był na fajce mówiłam mu cześć. w maja a dokładnie 3 maja szliśmy do pracy bo mieliśmy 2 maja wolne on przeszedł do mnie i się przywitał nigdy tego nie robił szok. przyznam się ze wcześniej już zaczął mi się podobać. od tam tego momentu wszystko się zmieniło zaczęliśmy sobie mówić cześć nawet po 2 godzinach pracy uśmiechamy się do siebie kiwamy . nawet zaprosił mnie na fb jako pierwsza dziewczynę z firmy . kiedyś odważyłam się napisać do niego na fb i zagadałam czy ma dziewczynę napisał ze nie wiec napisałam ze jest przystojny i ze lubię jego uśmiech jest słodki . on dobrze wie ze mi się podoba wiec moje pytanie a zarazem prośba o pomoc co mam myśleć o tym ze zaczął się mnie interesować a może on tylko się ze mnie śmieją bawi się ze mną zobaczył ze interesuje się nim ... co mam robic jak się zachować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach