Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZuZu1928

Głodówka

Polecane posty

Gość ZuZu1928

Hej witam was. Mam pytanie ile mogła bym schudnąć na głodówce przez 10-15 dni?(lub dłużej) Poznałam chłopaka który niestety leci na wygląd i przed spotkaniem (za jakieś dwa miesiące albo mniej) chciała bym jakoś wyglądać. Obecnie ważę 78 kg i mam około 172 cm wzrostu. Jakie polecacie ćwiczenia (na początek krótsze bo nie mam kondycji) proszę o pomoc chcę ztracić około 20 kg w mniej niż dwa miesiące może się udać po przez właśnie głodówkę i ćwiczenia? Proszę o pomoc najlepej osób doświadczonych

Gość ZuZu1928
*Stracić

Myślę że straciła byś na wadze jakieś 15kg. zakładając że w 1 dzień chudnie się 1kg. jak w 5 dni schudłam 5 kg. bez ćwiczeń chociaż próbuję bo to mój 2 dzień na głodówce. :)

Gość gość
Pij ocet jabłkowy, łyżkę dziennie rozcieńcz w szklance wody. Takie głodowanie całkowite przez 15 dni może cię zabić, lepiej jedz coś mało kalorycznego, ogórki kiszone czy kapustę kiszoną, ona nie ma prawie wcale kcal.

Gość gość
to najglupsze co mozesz zrobic - podczas takiej glodowki schudniesz, ale stracisz bardzo duzo masy miesniowej, tluszcz rowniez, ale nie w tak wielkim stopniu. Przemiane materii maksymalnie zwolnisz i potem jak zaczniesz jesc, to bedziesz tyla, ale juz w 90% bedzie to tluszcz i jak wrocisz do swojej wagi, to bedziesz bardziej otluszczona niz w tej chwili ze zj****a przemiana materii:D