Gość gośćAnnkara Napisano Sierpień 17, 2014 Gdzie w wwie warto się wybrać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 17, 2014 Skąd jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćAnnkara Napisano Sierpień 19, 2014 Obecnie mieszkam w wwie, ale ogólnie jestem tu na kontrakcie do końca roku:) Może jak się uda dłużej. A tak to z Poznania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eryk1 0 Napisano Sierpień 19, 2014 żaden zabiegi nie pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 19, 2014 Poszukaj w Warszawie miejsc gdzie mają dermomasaż podciśnieniowy. Ja akurat jestem z Poznania, więc korzystam z dermomasaży w salonie Beauty Premium. Wg mnie to jeden z lepszych zabiegów na cellulit, a miałam już wcześniej masaże bańką chińską i endermologie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 19, 2014 żadne zabiegi, dieta niskowęglowodanowa, herbata zielona, cla i codzienny ruch, u mnie to się sprawdza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Specjalista Aspazji 0 Napisano Sierpień 23, 2014 Jeśli chodzi o zabiegi to skuteczna w walce z cellulitem jest karboksyterapia i endermologia. Można również wykonać zabiegi przy użyciu Cellactora czy Maximus Trilipo. Takie zabiegi działają głębiej niż wszelkie kremy i skutecznie ujędrniają skórę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćEwellka Napisano Sierpień 26, 2014 Ja czekam az na Nowogrodzkiej otworzy się Tanrei - a to już we wrześniu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćAnkaa Napisano Sierpień 31, 2014 Słyszałam w Tanrei zabiegi wykonywane są za pomocą najnowocześniejszej aparatury, nie wiecie co dokładnie ma tam być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2014 Może być dermomasaż podcisnieniowy, ale niekoniecznie w Tanrei. Nie chodzę do salonów, które ogłaszają się za zakupach grupowych - takie mam zasady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miranda90 0 Napisano Sierpień 31, 2014 masaż bańką chinska + regularne masowanie ciala z balsamem. ja mam teraz professional home expert z belendy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 10, 2014 A był jakis zakup grupowy do Tanrei? i dlaczego to niby coś złego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 10, 2014 Wpisz sobie w google groupon i tanrei i zobaczysz jak czesto sie oglaszaja. Potem wylicz sobie od tej ceny 27% bo tylko tyle za usługę dostaje tanrei od groupona i dowiesz się jaką wartość ma ta usługa. Potem zastanow się jakiej jakosci mogą być zabiegi za tą cenę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2014 Zgadzam się z poprzedniczką. Nie wierzę w jakość usług z grupona, to nie może działać. Ja jak szukam taniej, to czasami skuszę się na jakieś akcje zakupowe Elle, czy Twojego Stylu. Tam też są duże rabaty, ale wydaje mi się, że to jeszcze sensownie brzmi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agatka2014 Napisano Październik 17, 2014 Na cellulit polecam zabiegi endermologii i masaży bańką chińską ! :) Super efekty gwarantowane . Ja chodziłam do Body and Beauty Clinic w Warszawie i jestem bardzo zadowolona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośkamałgośka Napisano Luty 18, 2015 https://kosmetykipolskie.com/PROFESSIONAL-HOME-EXPERT-Zabieg-intensywnie-wyszcz%283,27989,28038%29.aspx a tego może ktoś próbował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośkamałgośka Napisano Luty 18, 2015 coś żle się wkleiło , https://kosmetykipolskie.com/PROFESSIONAL-HOME-EXPERT-Zabieg-intensywnie-wyszcz%283,27989,28038%29.aspx teraz powinno być ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DouglasShape 0 Napisano Luty 18, 2015 Generalnie na cellulit polecana jest karboksyterapia - to nowa metoda, które redukuje ceullulit dzięki wprowadzaniu CO2 pod skórę. Dwutlenek wywołuje szybsze przemieszczenie się przeciwdziałającego tlenu, który z kolei wspiera odbudowę kolagenu - warto sprawdzić www.aw-derma.pl/karboksyterapia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośkamałgośka Napisano Luty 18, 2015 dzięki za sugestię :) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 18, 2015 Wg mnie najlepszy jest dermomasaż, ja u siebie dość szybko widziałam poprawę :) www.beautypremium.pl/aktualna-oferta-i-cennik/dermomasaz/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dansa PAUZA Napisano Listopad 6, 2017 Skuteczny? Zabieg? Cellulit? Heeee, ja byłam na Pollogen Legendzie (taka maszyna z mikronakłuwaniem) jakieś 3 msc temu i efekt sie super utrzymuje! A wiecej o nim tutaj: https://clinicacosmetologica.pl/zabieg/pollogen-legend-odmladzanie-twarzy-modelowanie-sylwetki-usuwanie-cellulitu/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miska12345678 Napisano Marzec 9, 2018 Polecam zabieg wyszczuplający, modelujący sylwetkę VelaShape III w klinice Dr Legrand w Krakowie. Efekty są oszałamiające, skóra mocno ujędrniona , problem cellulitu zniknął! Wypróbowałam na sobie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natta86 0 Napisano Marzec 27, 2018 Ja miałam zabieg Dermapen i bardzo go polecam, bo po nim znacznie zmniejszył mi się cellulit. Podczas zabiegu używana jest tylko igła a nie igła i strzykawka tak jak w przypadku mezo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sonia 27 Napisano Kwiecień 19, 2018 Jestem normalnej postury, Zdrowo się odżywiam, od czasu do czasu ćwiczę, ale i tak mam cellulit. Stosowałam różne kremy wyszczuplające, rękawice do masażu- bez efektu. Jakiś czas temu zdecydowałam się na zabieg endermologii. Jestem zaskoczona, wreszcie nie wstydzę się swoich nóg.Tutaj widać, jak wygląda zabieg: https://www.youtube.com/watch?v=ca88er0pdio . Super efekty. Jeżeli też macie taki problem to nie wahajcie się ani chwili. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sonia 27 Napisano Kwiecień 22, 2018 Jestem w miarę szczupłą osobą, dokładnie wybieram to, co znajdzie się na moim talerzu, chodzę na zumbę, ale na moich nogach i tak jest cellulit. Stosowałam różne kremy antycellulitowe, rękawice do masażu- i nic. Jakiś czas temu zdecydowałam się na zabieg endermologii. Byłam w szoku, po zabiegu cellulit stał się mniej widoczny. Polecam filmik: https://www.youtube.com/watch?v=tKrUgjT3LDw Polecam. Sprawdziłam na własnej skórze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewix 27 Napisano Czerwiec 21, 2018 Jest taka strona http://depilacja24.pl/ i porównują tam wszystkie rodzaje depilacji. można sobie poczytać jaka depilacja wychodzi taniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anianias 7 Napisano Marzec 26, 2022 Najlepiej działa zwykłe domowe zawijanie w folię. Zwykłą folie spożywczą. Mi to skutecznie pomaga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach