Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Infinito

Problem z prezentem na 18

Polecane posty

Gość Infinito

Witam :) Przejrzałam masę wątków dotyczących prezentów na osiemnastkę, jednak nie znalazłam odpowiedzi na mój nietypowy problem... Mianowicie, ja i brat mamy 16 lat, zostaliśmy zaproszeni na osiemnastkę i nie wiemy na jaki prezent się zdecydować. Z tą dziewczyną nie jesteśmy rodziną, ale nasi rodzice, zwłaszcza mamy, są bardzo bliskimi przyjaciółkami, można zaryzykować stwierdzenie, że jesteśmy takim przyszywanym kuzynostwem, choć ostatnio widujemy się sporadycznie. Na osiemnastce będą i rodzina i jej przyjaciele w jej przedziale wiekowym, a od nas idę tylko ja z bratem, bez rodziców. Moja mama na początku chciała kupić biżuterię, ale potem stwierdziła, że nie trafimy w gust i skoro to prawie rodzina, to najlepiej kasę w kopertę i kwiaty... Ja już sama nie wiem, czy tak wypada, skoro my jeszcze nie zarabiamy? A jeśli tak to ile w kopertę? Osiemnastka odbędzie się w lokalu, jedna osoba kosztuje ją około 100 zł. Z góry bardzo dziękuję za pomoc!

Gość gość
Może jakieś dildo?

Gość gość
Może ktoś potraktuje problem poważnie?

Gość arabella31
Mam dla Ciebie fajną opcję. W necie jest stronka, na której można zamawiać oryginalne prezenty. Określamy tylko kwotę, do jakiej ma być upominek, a firma zajmuje się resztą. Nawet my sami nie wiemy, co to będzie, ale wszystkie gadżety są naprawdę oryginalne. Dobre rozwiązanie w Twojej sytuacji moim zdaniem. Wejdź sobie na Sorpreso.pl: http://sorpreso.pl/ i poczytaj o co chodzi dokładnie.

Gość gość
jak nie gotowka to voucher. skoro nie znasz jej tak dobrze, to nie trafisz w gust z czyms konkretnym