Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak często się myjecie i zmieniacie ubrania ? Proszę o szczere odpowiedzi

Polecane posty

Gość gość

bo ja sie nie myje codziennie, tylko wtedy gdy czuje sie nieswieza i spocona... w takie upaly to wiadomo, codziennie ale teraz jest chlodno wiec po co mam sie myc co chwile ?

Gość gość
min 2 x prysznic przeciez kazda kobieta powinna lśnić i pachnieć :)

Gość gość
ja raz dziennie się myje, włosy też raz dziennie myję. Bielizne zmieniam codziennie. Spodnie to rzadziej zmieniam ale bluzki dwa dni pod rzad tej samej nie zaloże.

Gość gość
Myje się 2 x dziennie Jak mam seks to więcej razy I codziennie zmieniam ubrania Brudasko :D

Gość gość
Nawet mi nie mów ,bo mi się niedobrze robi...:/

Gość gość
oczywiscie jak mam seks to czesciej ;D

Gość gość
Niedobrze mi się robi na myśl o brudasach,żeby była jasność:).

Wieczorem 15 min prysznic z myciem głowy, rano szybki 2 min prysznic. 2 razy w tygodniu dłuuuuga kąpiel. Co do ubrań to bielizna, skarpetki, koszule, koszulki-codziennie. Bluzy, swetry-wtedy kiedy są brudne, róznie bywa. Spodnie noszę max 2 dni, ale raczej tylko na raz są.

Gość gość
znowu mnie tu szukasz pajacu !

Gość gość
ja sie podmywam dwa razy a nawet trzy

Gość gość
S********j brudasko

Gość gość
Kafeteria.pl Forum Życie uczucioweJak często się myjecie i zmieniacie ubrania ? Proszę o szczere odpowiedzi Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Jak często się myjecie i zmieniacie ubrania ? Proszę o szczere odpowiedzi Dodaj do ulubionych gość dziś bo ja sie nie myje codziennie, tylko wtedy gdy czuje sie nieswieza i spocona... w takie upaly to wiadomo, codziennie ale teraz jest chlodno wiec po co mam sie myc co chwile ? gość dziś min 2 x prysznic przeciez kazda kobieta powinna lśnić i pachnieć usmiech.gif gość dziś ja raz dziennie się myje, włosy też raz dziennie myję. Bielizne zmieniam codziennie. Spodnie to rzadziej zmieniam ale bluzki dwa dni pod rzad tej samej nie zaloże. gość dziś Myje się 2 x dziennie Jak mam seks to więcej razy I codziennie zmieniam ubrania Brudasko smiech.gif gość dziś Nawet mi nie mów ,bo mi się niedobrze robi...:/ gość dziś oczywiscie jak mam seks to czesciej ;D gość dziś Niedobrze mi się robi na myśl o brudasach,żeby była jasnośćusmiech.gif . gość dziś http://www.drapiezniki.pl/Photos/uzebienie-pi rani.jpg Zgłoś lady_bloom dziś Wieczorem 15 min prysznic z myciem głowy, rano szybki 2 min prysznic. 2 razy w tygodniu dłuuuuga kąpiel. Co do ubrań to bielizna, skarpetki, koszule, koszulki-codziennie. Bluzy, swetry-wtedy kiedy są brudne, róznie bywa. Spodnie noszę max 2 dni, ale raczej tylko na raz są. "Prawdziwa miłość wystarcza na całe życie i jeszcze długo po śmierci." gość dziś znowu mnie tu szukasz pajacu ! gość dziś ja sie podmywam dwa razy a nawet trzy gość dziś S********j brudasko INNE TEMATY Z TEJ KATEGORII Po jakim czasie powinno sie podjac decyzje o slubie? Dlaczego to robią????? dziadyga dziś K**wa same czyścioszki zaj**ane a śmierdzi im z pod pachjezyk.gif rauss patoogio :D