Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

potrzeby 30 latka

Polecane posty

Gość gość

Jakie potrzeby ma 30-letni mężczyzna? Jak to wygląda w porównaniu do 20-latków? Co się zmienia z wiekiem?

Gość gość
nic się nie zmienia, jeśli chodzi o sex to jeszcze lepiej niz u 20sto latka bo bardziej doświadczony i więcej panien można wciągnać do łóżka :)

jeśli chodzi o sprawy fizyczne to nic... bo każdy facet potrzebuje seksu, a psychicznie to facet zaczyna mysles rozsądniej i powazniej juz bardziej o rodzinie

Gość gość
a jeśli chodzi o partnerki? wolą doświadczone równolatki czy młodsze i niedoświadczone też mogą być? czy już raczej wolą się nie bawić w nauczyciela czy może wlaśnie to lubią?

Dłużej wytrzymuja. Wiedza co i jak jednocześnie mając sile i chęć na zabawę. Jakie partnerki wola? To juz indywidualna sprawa.

dużo zalezy tez od charakteru męzczyzny, który z wiekiem raczej się nie zmienia :D

Gość gość
nic sie nie zmienia, moze trochę spasowuje, ale niewiele powiem wiecej, nastepne kilka lat tez niewiele zmienia. choc słyszalem, ze zonatym kolegom juz opadło. (podniecenie)

Gość gość
potrzeby są takie same choć sam seks jest bardziej wyrafinowani i mężczyzna bardziej skupia się na potrzebach kobiet. http://www.sexuarium.pl

Gość gość
Widzę że mój jest cierpliwy, troskliwy i zaangażowany. Ja jestem zupełnie niedoświadczona, zastanawiam się czy będzie miał cierpliwość i chęci żeby mnie uczyć wszystkiego, czy nie wolałby kogoś na równym poziomie co on sam.

Gość gość
Potrzeby 30latka to fajna szczupła małolatka