Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bolesne rostania

Polecane posty

Gość gość

wlasnie wróciłam od rodziny, jak zwykle gadanie o dawnych czasach itd. chyba w samejmojej rodzinie 3-4 osoby miały małżeństwa z braku laku.. dosłownie jakas kuzynka, babcia, ciotka itd. dużo związków rozpadało się, potem teosoby znajdowały kogoś "na zastępstwo", szybki ślub i tak się ich życie toczyło.. masakra! ciekawe ile takich par wśród naszych rodziców, dziadkówitp..

Gość gość
smutnie co piszesz ale moja była tez sie ozeniła z kims kogo najpierw kochała taka gwiazdka z nieba a po miesiącu ze tylko mnie kochała ale gdy jego love to usłyszałem takie teksty jakies pierdoły zostanmy przyjaciółmi itp ze jestem nudny itp a co sie okazało zauroczenie mineło przemyślała i zaczeła swoje gierki by wrócic ale ja nie mam 20 lat wtedy miałem 27l ona 26l i soryy ale jak ktos mnie zle traktuje to pa ,ozeniła sie z gosciem o którym mówiła przynajmniej bedzie wszystko miała ;PPP jakos nie widze jej nowych zdjec na nk fb czy innych portalach tylko slubne i to od 5 lat;PP

Gość gość
Czasem gdy jest nam z kims dobrze ale czujemy ze juz sie sobą znudzili to powiem wam nie róbcie tak jak moja była bo całe zycie bedziecie załowac swojej głupich decyzji nie wspominam o kolezankach które doradzają potem są takie pary z braku laku sie ludzie zenią i trwają ze soba potem jest dziecko i chujnia echh

Gość gość
znajoma wlasnie w tym roku sięhajta. z gosciem takim noo.. jej wielka milosc ją zdradziła, teraz probuje ulozyc sobie z kims zycie...

Gość gość
mnie tez moja miłosc zdradziła ale nie wyobrażam sobie byc z kims kogo mam w d***e lub tylko lubie ale nie ma tego czegoś