Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 26 czy 27

buty Puma dla dziecka

Polecane posty

Gość gość 26 czy 27

Proszę o pomoc osoby, które orientują się w sprawie rozmiarów butów dziecięcych firmy Puma. Chcę kupić przez allegro buty tej marki ale nie mam pojęcia jaki rozmiar będzie odpowiedni. Stopa synka mierzy 16 cm. Na licytacjach są podane długości wkładek wewnętrznych np . 16 cm, tak jest podane przez producenta a obok jest dopisek że faktyczna długość mierzona metrem to 17 cm. gdzieś indziej znów przeczytałam , że długość podana przez producenta jest taka sama jak mierzona metrem, więc ten cm więcej to bzdura. Czy ktoś się orientuje jak to właściwie jest i jaki rozmiar będzie odpowiedni 26 czy 27

Gość gość
Ja kupowałam ostatnio córce tenisówki Pumy i musiałam wziąć rozmiar 31 chociaż wszystkie inne buty ma 30.

Gość gość
Idz do sklepu,przymierz dxiecku buty,zorientujesx sie w rozm.wroc do domu i zamow przez internet,proste?

Gość gość
dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. Czy możesz mi powiedzieć jaką długość stopy ma Twoje dziecko i jaka jest długość wkładki butów podana przez producenta, będę ci bardzo wdzięczna

Gość gość
z tym mierzeniem to niby proste ale w Kielcach w całej galerii Korona i galerii Echo nie znalazłam żadnych dziecięcych butów tej firmy, a w Ostrowcu Św. nie było żadnych butów dziecięcych w rozmiarze 26 ani 27 a tylko te wchodzą w gre

Gość gość
No chyba,ze tak,sorki...ale generalnie tak sie robi

Gość gość
A swoją drogą to ciekawe dlaczego w Kielcach zamykają sklepy Puma. Juz od około 1,5 miesiąca niema ich ani w Echo ani w Koronie. Nike, Adidas i Reebok są w obu galeriach a Puma zamknięta..

Gość gość
idz przymierz buty w sklepie, co Ci ludzie maja doradzic z rozmiarem przez neta

Gość gość
gość z godziny 19.23 przeczytaj najpierw powyższe wpisy

Gość gość
dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. Czy możesz mi powiedzieć jaką długość stopy ma Twoje dziecko i jaka jest długość wkładki butów podana przez producenta, będę ci bardzo wdzięczna xxxx Producent podaje 18,5cm a jak zmierzyłam córce stopę to wychodzi mi 19cm

Gość gość
gość z godziny19. 40 bardzo dziękuję

Gość gość
Ja kupowałam pumy córce bo ma wąską stopę a one są wąskie.

Gość gość
faktycznie rozmiar był nieco zawyżony bo luzu miała trochę na długość ale że wąskie były dwa sezony chodziła-dla mnie to sukces bo nigdy tak nie mamy z butami ale to chyba dzięki ich zgrabnej szerokości Stopa była stabilna w tych bucikach.

Gość gość
Dokładnie buty Puma są bardzo zgrabne, i wygodne dla dziecka, do tego są dużo wytrzymała ze od innych. Synek miał wcześniej Puma, obecnie ma buty z Adidas ale teraz znów chce kupić Puma bo są o niebo lepsze.

Gość gość
Miało być wytrzymalsze od innych. Przepraszam, pisze z telefonu