Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

166 cm jaki rower ??

Polecane posty

Gość gość

cześć mając wzrostu 166 cm jaki powinnam wybrac rower miejski koła 26 czy 28 ??? rama 17 czy 18 cali ? to moj pierwszy rower od podstawówki i nie mam pojecia

Gość gość
podpowie ktoś jaki ma

Gość prawictwo pospolite 143
koła 24 albo 24 rama 18 cali

Gość prawictwo pospolite 143
koła 24 rama 18 cali jezeli to ma być rower miejski to 28 calowe koła sie nie nadają kompletnie .za duże na twój wzrost bedzie cieżko wsiadać , wysiadać . wybierz miedzy 24 albo 26 tylko pamiętaj , ze w przypadku 24 będzie wygodniej sie jezdzić a gdzy pozyskasz 26 , będzie mniej wygodnie , ale rower będzie jechał nieco szybciej.. A co do wielkosci ramy to wybieraj między 15 a 17 cali . Dluzsza rama stanowi wiecej problemów , mniej wygodną jazde.. Według mnie najwygodniej będzie ci się jezdzic na ramie 16 cal Oczywiscie 17 też bedzie pasowało. Decyzja należy do ciebie

Gość gość
Land Rower

Gość gość
aha własnie do wybrou mam rower 28 cali koło i 17,5 cala rama albo 26 cali koło i 16,5 rama

Gość gość
niestety jest to zakup przez internet wiec nie mam fizycznje mozliwosci sprawdzenia tego

Gość gość
Szukaj z aluminiową ramą.

Gość hankowo
myślę tak jak poprzednicy - 18 cali ;) z miejskich klasyczny http://www.cyklotur.com/rowery/miejskie-city/p,rower-pop-art-28-cali-bialo-czarny-18-2014-romet,261934.html, moja kumpela ma i sama sie zastanawiam czy by nie sprobowac jak sobie chwali :D

Gość gość
to juz chyba trzeba pytac ekspertow, osobiscie moge w tym temacie polecic sklep www.activsport.eu powodzenia

Gość gość
Najlepiej jest odwiedzić miejsce, gdzie takie rowery się kupuje i według własnych upodoban kupić. Ja zdecydowanie polecam www.skuteryniepolomice.pl, Kupowałem tam rower zarówno dla siebie jak i dla swojego synka. Oboje jesteśmy mega zadowoleni z decyzji.