Gość gość Napisano Sierpień 17, 2014 Witam wszystkich mam taki mały problem, mój chłopak nie ma prawie wgl dla mnie czasu, chodzi o to ze codziennie gdy wraca z pracy około 17 to zje obiad posiedzi chwile przed tv ze mna i zaraz odrazu jest zmęczony, i zasypia na kanapie i tak każdego dnia prawie.Ja rozumiem ze pracuje i po pracy jest zmęczony ale bez przesady, najgorsze jest to ze on nigdy nie moze sie poświecić, posiedzieć ze mna i nie isc spac, jedyne kiedy nie śpi i spędza ze mna czad to jak pojdziemy do znajomych. I nie rozumiem tego dlaczego u znajomych moze wytrzymać i nie usnąć na kanapie bo jest zmęczony a w domu usypia odrazu i mówi mi ze on poprostu nie moze wytrzymać i usypia i nierozumiem dlaczego czasami nie moze sie poświecić, wygrać z zmęczeniem i spędzić ze mna troche czasu, rozumiem gdyby miał z tym problem ciagle ale jak u znajomych potrafi sie powstrzymać i nie usnąć nawet jak siedzimy do pozna, doradzcie mi cos bo ja juz sama niewiem czy to ja przesadzam czy co ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach