Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sucharekxxx

BOLI MNIE ZAWSZE PO SEKSIE

Polecane posty

Gość sucharekxxx

Tuż przed stosunkiem jestem podniecona i wilgotna a zaraz po zaczyna mnie tam boleć i mam zaczerwienioną pochwę, wystarczy tylko jeden stosunek a już o kolejnym mogę zapomnieć bo już żadna gra wstępna mi nie pomoże bo mnie boli i mój facet nawet nie może mi włożyć, jestem zbyt sucha tam mimo jego starań, nawet nawilżający żel nie pomaga bo i tak mnie boli podczas wkładania, czy ja już się nie nadaję do seksu? Mój facet mnie podnieca i pociąga, mam na niego ochotę ale tylko do pierwszego stosunku a potem koniec już nie mogę :( Co mi jest? :(

Gość gość
idz do lekarza.

Gość sucharekxxx
Chciałabym częściej ale naprawdę nie mogę, mam tego dość, chcę się cieszyć seksem, dlaczego inne kobiety mogą się codziennie kochać i nic ich nie boli a ja nawet na tyłku nie mogę usiąść z bólu

Gość sucharekxxx
Byłam u ginekologa z tym już dużo wcześniej to mi powiedziała żebym używała dużo żelu nawilżającego, ale jak widać to nie pomaga za bardzo bo później i tak odczuwam ból i dyskomfort podczas seksu to jest coś okropnego :(

Gość gość
Miałam ten sam problem, lekarz mówił że to kwestia nawilzenia, ale tak jak piszesz ból jest taki że nawet dodatkowe nawilzenie nie pomaga :( w końcu rozstałam się z tym facetem, a problem pozostał nierozwiązany... Pozostaje mi tylko liczyć na to że z kolejnym partnerem nie będę miała tego problemu

Gość sucharekxxx
Obawiam się że to nie jest wina partnera tylko coś jest nie tak z pochwą, no bo kurcze, próbowałam już wszystkiego i nic! Nie wiem co jest nie tak...

Gość gość
Używacie gumek?

Gość sucharekxxx
Nie a to ma jakieś znaczenie?

Gość gość
Ja tak miałam i okazało się że mam uczulenie na lateks. Zmieniliśmy gumy na plastry i problem zniknął.

Gość sucharekxxx
Tyle że my nie używamy gumek, a jeśli jestem uczulona to na co niby? na penisa? :D

Gość gość
Chcialam tylko podpowiedzieć...

Gość gość
Swoją drogą na spermę też można mieć uczulenie. Dla odmiany spróbuj z gumką