Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allli

Problemy z wprowadzeniem członka

Polecane posty

Gość allli

Od niedawna kocham się z moim mężczyzną, jak do tej pory odbyliśmy tylko 4-5 stosunków. Pierwszy raz był bolesny, ale przeżyłam (to był mój pierwszy partner w łóżku). Zawsze mamy podniecającą grę wstępną i jestem rozluźniona. A jednak w niektórych pozycjach włożenie członka do pochwy jest w naszym przypadku niemożliwe ;/ Najłatwiej jest nam, gdy on leży na mnie i wtedy go wprowadzamy. Kiedy to ja mam być na górze i mój partner chce żebym na niego usiadła, to najpierw muszę się na nim położyć, wtedy dopiero wprowadzamy członka i dopiero mogę na nim usiąść. Tylko pod takim kątem dajemy radę włożyć członka. Czy to normalne czy coś nie tak z moją budową? Proszę o poważne odpowiedzi.

Gość gość
wydaje mi sie, ze potrzebujesz troche czasu. Zawsze na poczatku jest bardzo ciasno. Z czasem tu i owdzie sie rozciaga:)

Gość gość
a napewno jestes dobrze rozluzniona i nawilzona??

Gość allli
Na pewno ;(

Gość gość
Spróbuj położyć się na nim twarzami do siebie :P

Gość allli
Może naprawdę potrzebuję trochę czasu... Nie wiem już, chciałabym zapewnić sobie i partnerowi przede wszystkim urozmaicenie w łóżku, ale nie wiem jak się za to zabrać i wszystko przez te problemy z wprowadzaniem członka w większości pozycji ;/

Gość allli
pół butelki lubrykantu zawsze przed wlewam, to myślę że jestem nawilżona dobrze, to musi być coś innego

Gość allli
Powiedzcie mi w którym miejscu dokładnie jest ten członek?

Gość allli
Może naprawdę potrzebuję trochę czasu... Nie wiem już, chciałabym zapewnić sobie i partnerowi przede wszystkim urozmaicenie w łóżku, ale nie wiem jak się za to zabrać i wszystko przez te problemy z wprowadzaniem członka w większości pozycji ;/

Gość allli
Pozdrawiam podszywacza z 00:42. Nie wlewam pół butelki lubrykantu ;) A jednak zawsze dbamy o nawilżenie, przed stosunkiem zwykle jest oral ;)

Gość allli
...jestem bardzo elastyczna, potrafię sobie dobrze nawilżyć sama

Gość gość
hahah podszywacze podszywacze.. a co do autorki to dziwna sprawa dziwna xd ja nie mialam tego problemu tzw pierwzy raz bolal ale potem bylo juz spokko

Gość gość
To normalne satysfakcja z sexu przyjdzie z czasem- musicie się do Siebie dopasować . Chyba każda para tak miała na początku

Gość gość
Dziewczyno, spokojnie. Ja też niedawno zaczęłam współżycie i też na początku były problemy z wprowadzeniem członka, albo bolało, albo nie chciał wejść. Najlepiej próbować jak najczęściej żeby wszystko w środku Ci się przyzwyczaiło, u mnie poskutkowało i u mnie też dobra była pozycja od tyłu, dziwnym trafem bolało mniej i lepiej wchodził. Dobrze byłoby może gdybyś zrobiła sobie przerwę żeby wszystko się zagoiło po kilku stosunkach, ja poczekałam dwa tygodnie i teraz jest już czuje się w porządku :) powodzenia! :)

Gość gość
Ten sam problem mialam dopiero jak na pieska sie ustawilam to wtedy calego w sobie zmiescilam a on pozniej jak zlapal rytm to dawal mi ile mial az mdlalam z roskoszy