Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mucha83

Szukam mężczyzny

Polecane posty

Mam 30 lat i dwie cudowne malutkie córki i brakuje nam faceta w życiu. Jesteśmy strasznie samotne :( Ciągle marzę o tym, żeby moje córki zobaczyły kiedyś, jak mama przytula się do taty... [Boże... aż mi łzy napłynęły do oczu...] Jestem mądrą, ładną kobietą. Kobietą, która uwielbia żyć, pracować, rozwijać się. Kobietą, która niestety wiele lat tkwiła w toksycznym związku z Piotrusiem Panem. Wierząc, czekając, mając nadzieję - urobiła się po pachy a w zamian nie dostała nic. Wakacje, mieszkania, remonty, samochody... Nawet jak poprosiłam, żeby się rozejść - nic... nie było problemu. Mam mieszkanie samochód, pracę... mam wszystko, co chciałam mieć - poza jednym - mężczyzną. I choćbym się starała, chćbym była nie wiadomo jak silna widzę, że mój dom cały czas chwieje się bez tego fundamentu...

Gość gość
No cóż, masz ten sam problem co większość, brak miłości. Ja bym ci to dał, ale teraz nie mogę. Szkoda, ze troszkę wcześniej nie napisałaś bym pewnie w to poszedł.

Gość gość
Sory, ale z 2 bachorami masz małe szansę

Gość m 1
Wcale nie, to co napisała wystarczy dla normalnego faceta, który ma choć trochę uczuć.

Gość gość
ten fundament to podstawa

Jeśli to co o sobie napisałaś jest prawdą to bez problemu kogoś znajdziesz.;) Nawet ja bym był taką kobietą zainteresowany, ale naprawdę boje się dzieci i jestem trochę młodszy. :(

Gość gość
Te man on coś tam, weź spierdalaj z takimi tekstami gnoju. Tu trzeba faceta.

Gość gość
To już się koorwa nie można wypowiedzieć? Nie każdy się nadaje do dzieci

Gość gość
Jak się nie nadajesz do dzieci to kurwa do niczego sie nie nadajesz, ofiara losu. Nadajesz się do opieki własnej matki haha. Lub do spania w hostelu

Gość gość
Zamknij ryja plebsie nie każdego życie kręci się wokół bachorów, kupek, kaszek, dziecko trzeba wychować a nie tylko splodzić. Ja mam w doopie utrzymywanie innej osoby.

Gość gość
Frajerzy maja problem z singielką, a co dopiero z kobietą z dziećmi no baaaa. Facet ogarniający kobietę i dzieci to jest kurwa facet. Reszta to syf, gówniarze i tchórze. Cipy męskie.

Gość gość
Bo jesteś takim biedakiem, że masz problem żeby sobie samemu obiad postawić, a co dopiero cztery lub pięć. Kutasik by ci się skurczył z wrażenia jak być miał to robić codziennie co śmieciu ? Idż na kebaba dziecko.

Gość gość
Ha! Mam kasę na siebie i dziwki, ale nie na jakaś nieszczesną koorwę z 2 bachorami

Gość nr 2
Nieszczęsna kurwa z bachorami to zawsze lepiej niż prawdziwa kurwa debilu bezmózgi. A dziwka jest dziesięć razy tańsza niż kobieta z dziećmi frajerze, wiec zapomnij w ogóle o tym bo ten temat cię przerasta ośle. Ty nic nie wybierasz tylko bierzesz to na co cię stać. Czyli kurwa za 150 zł. A nie życie prawdziwe sieroto.