Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zapadniety pecherzyk

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 5tc .bylam u gina dzis bo ja poki co mam 2ciaze za soba i brak dziecka od dnia kiedy zobaczylam 2kreski biore duphaston. Dzis bylam po recepte i lek przy okazji mnie zbadal . Powiedzial ze mam zapadniety pecherzyk ze może to sie zmienic ale nie jest to nic dobrego. Czy sa tu mamy ktore cos takiego spotkalo i zakonczylo sie szczesliwym porodem?

Gość gość
nie słyszalam o zapadnietym pecherzyku nie powiedzial ze zdeformowany czasem ?

Gość gość
Ja miałam w pewnym momencie o kształcie nieregularnym zapadającym i niestety poroniłam, to było w ósmym tygodniu dziecko obumarło w 6 wiec trochę czasu mineło nim się pokrzywił. A jeśli chodzi o ciebie to dopiero 5 tydzień pęcherzyk jest pewnie malutki jeszcze trudno dobrze go obejrzeć , wiec głowa do góry trudno prorokować w 5 tygodniu !!!!

Gość gość
takiego słowa użył .Jestem załamana 1 ciąza puste jajo plodowe .nastepna 21tc niewydolnosc szyjki ,teraz jeszcze sie dobrze nie zaczęło a już mogę spodziewać sie konca

Gość gość
a echo zarodka miałaś stwierdzone?

Gość gość
Zrób bete i powtórz po 48 h jak prawidłowo rośnie to prawdopodobnie wszystko jest ok, 5 tydzień pęcherzyk maleńki nie wiele jest widać, dużo od sprzętu zależy

Gość gość
powiedział że trudno stwierdzić czy coś tam jest czy nie bo faktycznie to jajo plodowe jest inne niz mialam do tej pory w poprzednich ciązach!! Zrobię bete jutro i w czwartek , czulam ze jest cos nie tak bo mam komkretny brak objawów ciązowych!!

Gość gość
Ten pecherzyk wyglada jak chmura rysowana przez dziecko.wlasnie jade na bete wiem ze marne szanse .Nigdy nie myslalam ze jedna osoba moze tyle razy przez to przechodzic jezeli to zakonczy sie lyzeczkowaniem to moja szyjka chyba.juz nigdy nie utrzyma ciazy