Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuteczeg

Palcówka

Polecane posty

Gość smuteczeg

Jestem dziewicą. Niedawno mój chłopak namówił mnie na palcówkę, ale nie odczułam żadnej przyjemności, tylko ból. Kazałam mu przestać. Czy to normalne, że nic nie poczułam? Nie chcę leżeć jak kłoda, kiedy on mnie pieści... Z góry dzięki za odpowiedzi :)

Gość gość
ja mam tak samo, też jestem dziewicą :O i to zawsze tylko boli, nawet jak jestem rozluźniona i wszystko. a jesteśmy razem bardzo długo i wiele razy próbował, i zawsze tylko ból :O

Gość smuteczeg
Kurczę, nie wiem, co robić. Zastanawiam się, czy to coś ze mną nie tak? Byłam podniecona i rozluźniona, a i tak zero przyjemności... :(

Gość gość
Może nie był odpowiednio delikatny?

Gość smuteczeg
Hmmm, może...

Gość gość
ja z tym idę do lekarza niedługo. nieważne jak chłopak był delikatny i w ogóle, zawsze tylko ból. więc jak jesteś nawilżona i w ogóle wszystko ok, to jak to się nie zmieni, to może też powinnaś iść do ginekologa albo seksuologa :O

Gość gość
niech ci wylize cipke

Gość smuteczeg
Dobrze wiedzieć, że nie tylko ja mam z tym problem. Czytałam na różnych forach, a tam kobiety zadowolone ze swoich partnerów, nawet jeśli są dziewicami. Daj mi znać, jak wizyta, czego się dowiedziałaś :)

Gość gość
no znam to, prawie wszystkie dziewczyny są od razu zachwycone i w ogóle, ja byłam bardzo zdziwiona, bo myślałam że ze mną też tak będzie, no ale niestety... dam znać :)

Gość to będzie jazda
niech wam strzela z palca i puka w doopkę ! :)

Gość gość
ciasna jesteś. też jak byłam dziewicą to nawet tampon nie byłam w stanie tam wsadzić. pare pierwszych seksów będzie bolesnych potem powinno być fajnie

Gość gość
Niech ci zrobi minetę, dobra mineta stokroć lepsza od palcówki.

Gość gość
mnie tak boli dotyk samego palca, że nie wyobrażam sobie żeby mi tam wsadzono penisa :O

Gość gość
Jak będzie pchał penisa to musi stanowczo, gwałtownie, jednym ruchem i koniecznie z lubrykantem.

Gość gość
to nie jest tak że mnie boli wsadzenie tam czegoś... mnie boli jakikolwiek dotyk w wargi sromowe mniejsze, chociażby delikatne dotknięcie w brzeg jednej z nich boli mnie tak, jakby mnie ktoś ciął nożem. kiedyś próbowałam 'znaleźć' łechtaczkę, ale gdy dotykałam miejsca, gdzie powinna ona być, nie czułam nic poza ogromnym bólem. byłam u ginekologa, odebralam wyniki - wszystko super, żadnej grzybicy ani zapalenia pochwy. a ogromny ból przedsionka pochwy + bardzo obfite żółte upławy są nadal. w międzyczasie zerwał ze mną chłopak, a nowego na pewno nie znajdę - nikt nie będzie z dziewczyną, z którą NIE DA się uprawiać seksu.